«Κατασκήνωση» για ένα εισιτήριο! (videos)

Απίστευτες εικόνες στην Ισπανία για ένα εισιτήριο… ποδοσφαιρικού αγώνα. Επί τρεις μέρες εκατοντάδες φίλαθλοι της Μπιλμπάο κατασκήνωσαν έξω από το Σαν Μαμές περιμένοντας να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Μάντσεστερ! Τελικά έφυγαν άπραγοι αφού δεν περίσσεψε ούτε ένα χαρτάκι για τα μη μέλη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Αθλέτικ!

bilbo03Από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής φίλαθλοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο κατασκήνωσαν έξω από το Σαν Μαμές. Στήθηκαν σκηνές, τραπεζάκια και καρεκλάκια από αμέτρητες παρέες που παρέμειναν εκεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όταν ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι δεν περίσσεψε ούτε ένα εισιτήριο για όσους δεν έχουν διαρκείας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Αθλέτικ!

Το «Σαν Μαμές» έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων, οι οποίες μοιράστηκαν ως εξής: 35.500 εισιτήρια πήραν τα μέλη (διαρκείας) και άλλα 2.000 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η «Athleticmanía» έχει χτυπήσει κόκκινο στο Μπιλμπάο. Αν πριν τον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ ήταν σχεδόν όλη η πόλη που ήθελε να δει τον επαναληπτικό με τους Άγγλους στο «Σαν Μαμές», φανταστείτε τί συμβαίνει στην πρωτεύουσα των Βάσκων μετά την εκπληκτική εμφάνιση των «λεόντων» στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νίκη της περασμένης Πέμπτης με 2-3! Έχει ξεσπάσει πραγματικός πόλεμος χωρίς την παραμικρή υπερβολή!

Δείτε εδώ τις ουρές και τις… σκηνές

{dailymotion}xpfcbt|640|360{/dailymotion}

 Τα γκολ του πρώτου αγώνα

{dailymotion}xpbzdm|640|360{/dailymotion}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top