«Καταστροφική η αλλαγή… Πρόμπιερζ»!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ προσπαθεί να βάλει τον Άρη σε μια αγωνιστική σειρά, αλλά στην Πολωνία τον αναπολούν χαρακτηρίζοντας καταστροφική την αποχώρησή του. Όχι φυσικά για τον Άρη, αλλά για την LKS Λοντζ.

Σε εκτενή έρευνα με θέμα: «Καταστροφικές αλλαγές προπονητών», τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στις επιπτώσεις, κατά τις οποίες μια ομάδα άλλαξε προπονητή, αλλά πήρε την κάτω βόλτα.

Σε αυτήν την έρευνα περίοπτη θέση έχει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, με την υποσημείωση ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλαγές, αυτή ήταν αναγκαστική.

«Σε επτά αγώνες η Λοντζ είχε κερδίσει 13 βαθμούς, όταν έπεσε σαν… κεραυνός η αποχώρηση του Πρόμπιερζ για την Ελλάδα. Την ομάδα ανέλαβε ο έμπειρος Ρίσαρντ Ταρασιέφσκι, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είναι θαυματοποιός… Και ο Πρόμπιερζ σίγουρα δεν θα επιστρέψει», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί.

Και η αλήθεια είναι ότι η Λοντζ με την αποχώρηση του 39χρονου προπονητή των κίτρινων πήρε φόρα, κατηφόρα.

Τον τελευταίο μήνα μετράει σε τέσσερις αγώνες μόλις μια ισοπαλία (με την… Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ 1-1) και τρεις βαριές ήττες: Ρουχ Χορζόφ 0-4, Μπελσάτοφ 3-0 και Λεχ Πόζναν 4-0, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 14η (σύνολο 16 ομάδες) με 15 βαθμούς στην αρχή του δεύτερου γύρου!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top