ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατατέθηκε και 5η πρόταση των επιχειρηματιών από Κύπρο και Εμιράτα! Δεκτή από τον Ερασιτέχνη

Στο και… πέντε κατατέθηκε μία ακόμα πρόταση στον Ερασιτέχνη Άρη αναφορικά με το διοικητικό χρίσμα της επόμενης μέρας του συλλόγου.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία που «έτρεξε» ο Κώστας Παπακωνσταντίνου και αφορούσε την τάση που συνθέτουν δύο ισχυροί επιχειρηματίες, ένας με έδρα την Κύπρο και ένας που δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι έχουν πεδίο δράσης στην ανακύκλωση παλιών μετάλλων (σκραπ) με τζίρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Παρότι, η προθεσμία υποβολής των αιτημάτων εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληξε στις 12 το μεσημέρι η πρόταση γίνεται τελικώς δεκτή από τον Ερασιτέχνη που θα την προσθέσει στις ήδη υπάρχουσες 4 (Κάλας, Αρβανιτίδης, Γαλανός, Ζαμπέτας).

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε τον Τάσο Οικονόμου και δεσμεύτηκε ενώπιον του ότι Δευτέρα ή Τρίτη θα υπάρξει ένα ακόμα έγγραφο το οποίο θα παραθέτει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τους δύο ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και τι επαγγελματικές τους ενασχολήσεις.

Το έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος που κατατέθηκε σήμερα δεν αναφερόταν σε ονόματα ή οικονομικά στοιχεία, ούτε ακόμα και στο αν το ενδιαφέρον είναι για τη Football League ή την Γ΄Εθνική, παρά μόνο μέσω λίγων σειρών στα αγγλικά εκδήλωνε απλά το ενδιαφέρον.

To Top