Κατατέθηκε ο φάκελος και της ΚΑΕ για το 99, η δικάσιμος ίδια μέρα με την ΠΑΕ!

Ο φάκελος της ΚΑΕ για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 κατατέθηκε πριν από λίγη ώρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Ορίστηκε δικάσιμος στις 25 Οκτωβρίου, ίδια μέρα δηλαδή με την εκδίκαση του αντίστοιχου αιτήματος που κατέθεσε η ΠΑΕ!

Το νόμιμο ποσοστό του 60% (σ.σ. συμφωνίες και διακανονισμοί με τους πιστωτές της ΚΑΕ) έχει υπερκαλυφθεί μετά τις τεράστιες προσπάθειες των διοικούντων σε συνεννόηση πάντα με τους τρεις νομικούς κ.κ. Γρόλλιο, Οικονόμου και Ψάλλα που “έτρεξαν” και “τρέχουν” την υπόθεση. Ο πλήρης φάκελος που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο φέρει τις υπογραφές των Χρήστου Γρόλλιου και Γιώργου Οικονόμου ενώ ορίστηκε δικάσιμος στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί το αίτημα της ΠΑΕ να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, πιθανότατα την επόμενη βδομάδα προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τις επαφές και τις κινήσεις που έγιναν και φυσικά για αυτούς που έβαλαν πλάτη και βοήθησαν για να πετύχει ο Άρης τον στόχο του.

To Top