Φουρλίγκας: “Τι ακριβώς συμβαίνει με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου”

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας, μίλησε αναφορικά με το θέμα προπονητή την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το περίπτερο της ομάδας στην ΔΕΘ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Καλό θα ήτανε να υπήρχε έτοιμη λύση αλλά δυστυχώς η μοίρα του Αρειανού τα τελευταία χρόνια είναι να αλλάζει συνέχεια προπονητές. Νομίζω ότι πάμε για αρνητικό ρεκόρ στις αλλαγές. Έχουμε πει ότι πρέπει να λυθεί το θέμα του προπονητή και να είναι λύση που θα τραβήξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να έρθει ένας άνθρωπος που να καταλαβαίνει τι εστί Άρης. Να μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο»

Για να προσθέσει σχετικά με τον Χατζηνικολάου:

«Και εγώ Αρειανός είμαι αλλά για προπονητής δεν κάνω.  Ο Χατζηνικολάου είχε καλές προθέσεις και πιστεύω ότι προσπάθησε αλλά δεν αρκούν μερικές φορές ούτε οι καλές προθέσεις ούτε το πόσο Αρειανός είσαι.  Αυτή την στιγμή το όνομα του προπονητή να είναι αντίστοιχο του Κούπερ και να τελειώσει την χρονιά. Ήδη ο κόσμος γενικά με το κλίμα που επικρατεί έχει κουραστεί .Έχει γίνει οικονομολόγος φοροτεχνικός άλλοτε προπονητής και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθεί με την μπάλα και τι γίνεται μέσα στο γήπεδο» και συνέχισε:

«Υπάρχει αμφισβήτηση στο ρόστερ τον προπονητή τώρα στην διοίκηση παίρνει η μπάλα την Λέσχη και υπάρχει γκρίνια. Αφουγκράζομαι τον κόσμο αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι δεν σταματάμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Άρης είναι ένας οργανισμός που θα λειτουργεί ότι και να γίνε黨

Για την ΔΕΘ:

« Θέλουμε να έχουμε μία παρουσία αντίστοιχη του ονόματος του Άρη στην ΔΕΘ. Σήμερα και αύριο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό την Παρασκευή, και το Σάββατο το πρωί θα μπορεί να περνάει ο κόσμος. Θα τυπωθούν οι προκλήσεις και την Τρίτη θα περάσει ο δήμαρχος για να το εγκαινιάσει. Θα τιμηθεί και για την προσφορά του στην ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πράγματα στην ομάδα και κάποια στιγμή πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε»

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε. Η αύξηση έχει ανοίξει. Μας ζήτησαν όλες τις αυξήσεις από το ’79 όταν ο Άρης έγινε επαγγελματική ομάδα. Ο κύριος Χριστοφορίδης τα είχε αυτά τα χαρτιά τα στείλαμε και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και το φύλλο της Κυβέρνησης. Θα είναι με την ημερομηνία που δηλώσαμε στην αρχή» και στην συνέχεια είπε σχετικά με τις αμφιβολίες που έχει ο κόσμος και το αν κάποιοι δεν θέλουν επενδυτή:

«Πρέπει να βγάλουμε μία διευκρινιστική ανακοίνωση. Για ποιο λόγο να θέλουμε να την καθυστερήσουμε. Ο κόσμος του Άρη απαιτεί και θέλει επενδυτή. Από την στιγμή που το θέλει η πλειοψηφία αυτό θα γίνει. Απλά δεν υπάρχει άνθρωπος αυτή την στιγμή. Η αύξηση έχει ανοίξει. Είναι θέμα ημερών να δημοσιευτεί το ΦΕΚ. Μιλάω με την γραμματεία και την επόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει. Αυτό που είπαμε αυτό έγινε. Όπως την έχουμε δηλώσει έτσι θα είναι δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη. Ακόμα και στο τελευταίο συμβούλιο που κάναμε η γνώμη που επικράτησε είναι ότι όλοι θέλουν επενδυτή. Η πλειοψηφία θέλει ξεκάθαρα επενδυτή»

To Top