Οι λόγοι που “μένει μακριά” από τον Άρη ο Κούπερ

Ο Άρης προσπάθησε να προσεγγίσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να συνεργαστεί για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Αργεντινός προπονητής αποδεικνύεται αρνητικός στο να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι λόγοι;

1. Ο Άρης ήταν διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό περίπου 300.000-350.000 ευρώ ξεπερνώντας τις δυνατότητες του. Παρά τις αρχικές εντυπώσεις, η πλευρά του προπονητή ξεκινούσε από ένα ποσό 550.000-600.000 ευρώ ευρώ. Δεδομένη η μεγάλη οικονομική διαφορά.

Όμως, μέσα από ένα πλαίσιο επαφών και συζητήσεων προκύπτει ότι ο Κούπερ ήταν αρνητικός να επιστρέψει κυρίως για δυο συγκεκριμένους λόγους, παρά τα θετικά αισθήματα που έχει συνολικά για τον Άρη και τον κόσμο του. 

2. Ο ένας λόγος έχει να κάνει με τον (άσχημο) τρόπο με τον οποίο βίωσε το τέλος της προηγούμενης συνεργασίας του από την διοίκηση Αθανασιάδη στον Άρη (υπάρχουν πολλά παράπονα για τον τρόπο που φέρθηκαν και σε αυτόν και στους συνεργάτες του…).

3. Ο άλλος λόγος ότι θεωρεί το ρόστερ του Άρη ότι είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, δεν έστησε αυτός την ομάδα και είναι αρκετά μακριά από τη δική του φιλοσοφία, ώστε να του δώσει το κίνητρο να επιστρέψει.

Δεν είναι τυχαία η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του στην Ελλάδα Μηνάς Λυσάνδρου, o οποίος τόνισε σήμερα στην «Μακεδονία» ότι: «δεν είναι καλό το τάιμινγκ για να επιστρέψει ο Κούπερ στον Άρη».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αλέχανδρο Καμάνιο τόσο στο ραδιόφωνο (Metropolis), όσο στον έντυπο Τύπο (ΑΝ των συντακτών) με τις οποίες περιέγραψε τις δυσκολίες της συνεργασίας, τονίζοντας ειδικά, το κακό προηγούμενο της διοίκησης Αθανασιάδη.

Ο Άρης καλείται πλέον να βαδίσει στην επόμενη ρεαλιστική λύση για τον πάγκο του.

To Top