Αναπάντητες κλήσεις σε Κούπερ και στροφή σε (άλλο) ξένο προπονητή

Ο Άρης και ο Δημήτρης Ηλιάδης προσπάθησαν να παίξουν σήμερα το “τελευταίο χαρτί” σε ότι αφορά το θέμα του Έκτορ Κούπερ.

Παρά τη δεδομένη αρνητική στάση του Κούπερ (για λόγους που αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ), στην Αλκμήνης προσπάθησαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Σήμερα έγιναν αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδη στον Αργεντινό τεχνικό, ώστε να του εξηγήσει αναλυτικά το πλάνο και τις προθέσεις της νέας διοίκησης, γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν και ότι ξεκινάει με ντεζαβαντάζ τη συνομιλία. Μάλιστα, επειδή ο Κούπερ δεν μιλάει αγγλικά, παρά μόνο ισπανικά (και ιταλικά) επιστρατεύτηκε άνθρωπος που γνωρίζει την γλώσσα για να γίνει η επικοινωνία.

Όλες οι κλήσεις παρέμειναν αναπάντητες, απομακρύνοντας καθοριστικά τον Κούπερ από τον Άρη.

Στην Αλκμήνης από την πρώτη στιγμή πέρα από την «επιθυμία» για να επιστρέψει ο Κούπερ, μπήκε ο ρεαλισμός μιας λύσης που θα έχει θετικές επιδράσεις στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ήδη μελετούν τις περιπτώσεις αρκετών προπονητών από την Ευρώπη, με έμφαση στην Κεντρική Ευρώπη, αλλά και την Ισπανία που θα συνδυάζει εμπειρία, ικανότητες και θα είναι προσιτός οικονομικά. Στόχος η ουσία και όχι μια λύση «πυροτέχνημα»!

Σε ότι αφορά τον ελληνικό χώρο, ο Άρης θα καταλήξει εφόσον εξαντλήσει τις πιθανότητες του στο εξωτερικό. Σε μια μια τέτοια το όνομα που δείχνει να ξεχωρίζει είναι αυτό του Νίκου Αναστόπουλου, υπό προϋποθέσεις.

To Top