Τα “κλειδιά” της πρότασης από τη διοίκηση Αθανασιάδη

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου… Λίγο πριν εκπνεύσει το “deadline” κατάθεσης πρότασης στην Κοινωνία Μελών Άρη για την ΠΑΕ, η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη κατέθεσε γραπτώς το πλάνο της για το πως θα μπορέσει να βγει το ποδοσφαιρικό τμήμα από το αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τους συνεργάτες τους κατέθεσαν εντός των προγραμματισμένων χρονικών ορίων το πλάνο τους για την οικονομική εξυγίανση του τμήματος και σε λίγη ώρα η Κοινωνία Μελών θα προχωρήσει σε ανακοίνωση, με την οποία θα γνωστοποιεί το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και την μέρα διεξαγωγής της συνέχειας της έκτακτης γενικής συνέλευσης που είχε διακοπεί στις 4 Μαϊου.

Επίσημα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι οι τέσσερις βασικοί άξονες της πρότασης είναι:
Σε ότι αφορά την πρόταση τέσσερα σημεία της πρέπει να θεωρούνται τα κρίσιμα:



1. Θα προτείνει ένα ανανεωμένο διοικητικό σχήμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και νέα μέλη, που θα κληθούν να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην πρόταση θα περιλαμβάνονται και άνθρωποι που θα καταφέρουν να περάσουν το μήνυμα της συσπείρωσης, η οποία είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η «επόμενη ημέρα» στην ΠΑΕ με ομαλότητα. 



2. Πλάνο… εκλογίκευσης των χρεών προς τρίτους, με πρώτο και κύριο σημείο τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Πιο… λογικά συμβόλαια, ενταγμένα στα νέα δεδομένα της εποχής.



3. Αμέση εισροή κεφαλαίου μέσω του Ισπανού τραπεζίτη Φερνάντο Πλα… 



4. Ενδεχόμενη παραχώρηση δυο-τριών παικτών που θα μπορεί να έχουν διπλό κέρδος: απαλλαγή υψηλών συμβολαίων, έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ. 

Σημαντικός παράγοντας-κλειδί στις εξελίξεις αναμένεται να είναι ο Μανέλ Φερέρ, ο οποίος αναμένεται να επανεργοποιηθεί. 

To Top