«Κατεβαίνει» κανονικά ο Ολυμπιακός με… παρέμβαση Βασιλειάδη και παρουσία εισαγγελέα!

Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε πως… έχει αγώνα σήμερα μέσω tweet και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα «κατέβει» κανονικά στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (17.30).

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε πως έχει αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασιλειάδη: «Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις.

Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων. Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

Συγχρόνως αναρμόδιος να αποφασίσει για τυχών αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας για την 26η αγωνιστική της Basket League λόγω του τεταμένου κλίματος που υπάρχει, δηλώνει ο ΕΣΑΚΕ.

Με ενημέρωσή της, η διοργανώτρια αρχή, ξεκαθάρισε πως δικαιοδοσία για να πάρει μία τέτοια απόφαση έχει μόνο ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έτσι και αλλιώς ξεκαθάρισε πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και παρουσία Εισαγγελέα.

Δείτε και το tweet του Ολυμπιακού:

To Top