ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεργιαννάκης: «Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, φέτος θα τελειώσουν όλα…»

Συγκρίνοντας τις δύο σεζόν, την περσινή με τη φετινή, ο Φάνης Κατεργιαννάκης, παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας με πολυετή παρουσία στον Άρη, εξέφρασε μέσω της «Α», την πεποίθησή του, πως το «μαρτύριο» του συλλόγου θα τελειώσει φέτος οριστικά…

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής μας ομάδας, τοποθετήθηκε στην «Α», σχολιάζοντας αρχικά, το σερί νικών της ομάδας του Άρη, στην εκκίνηση της φετινής Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι μία αρχή εξαιρετικά ικανοποιητική. Δεν συγκρίνεται με πέρσι, όπου ήδη είχε κάνει η ομάδα πολλά στραβοπατήματα στις πρώτες αγωνιστικές. Οι επόμενες αναμετρήσεις θα κρίνουν πολλά. Όχι μόνο με την Παναχαϊκή, αλλά και τα ματς με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ. Ίσως δοθεί μία πολύ καλή ευκαιρία στον Άρη να ξεφύγει ακόμα περισσότερο και να αυξήσει την διαφορά των δύο βαθμών που έχει ήδη».

Πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή, το «τέσσερα στα τέσσερα»;

«Είναι γεγονός πως οι παίκτες του Άρη πήραν μεγάλη ώθηση, τόσο με την ανατροπή την τελευταία αγωνιστική, όσο και στο ματς με τα Τρίκαλα. Ακόμα κι εκεί το τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό, έχει δώσει σημαντική ψυχολογία».

Οι αλλαγές που έγιναν στον φετινό Άρη, είναι ικανές για να δώσουν την άνοδο-επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση;

«Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα είναι πιο… ψυλλιασμένη φέτος. Ο περσινός Άρης ήταν… Σουπερλιγκάτος και δεν του βγήκε, όπως αποδείχθηκε. Δεν ήταν αρκετό. Φέτος, έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Γι αυτό και δομήθηκε με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές».

To Top