ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κατηγορώ” του Γαζώρου για το Δήμο Σερρών και κάλεσμα στον κόσμο του Άρη

Aνακοίνωση εξέδωσε η FC SERRES (Εθνικός Γαζώρου) με την Σερραϊκή ομάδα να κάνει λόγο για “χτύπημα” στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Παράλληλα καλεί και τους φιλάθλους από την Θεσσαλονίκη να επισκεφτούν το Σιδηρόκαστρο, τόσο για το ματς, όσο και για να απολαύσουν τα όσα προσφέρει η περιοχή.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας «FC SERRES» αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει όλο τον υγιή ποδοσφαιρικό (κι όχι μόνο) κόσμο του Ν.Σερρών ότι δεν της παραχωρήθηκε από τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του Πρωταθλήματος της « Γ΄ Ερασιτεχνικής Εθνικής Κατηγορίας » με αντίπαλο τον Άρη Θεσ/νίκης που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή 15/11/2015.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι δύο (2) αιτήματα της «FC SERRES» που κατατέθηκαν εγγράφως (στις 02/11/2015 το πρώτο και στις 05/11/2015 το δεύτερο) προς τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών στις 15/11/2015 λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της έγγραφης επιθυμίας από πλευράς της φιλοξενούμενης ομάδας (Άρης Θεσ/νίκης) να διατεθούν στους φιλάθλους της 2.000 εισιτήρια για το παιχνίδι «FC SERRES – ΑΡΗΣ» δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Διαβεβαιώνουμε με υπευθυνότητα και διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα λέγονται και αορίστως ακούγονται ότι μάς ζητήθηκαν εγγράφως εγγυήσεις. Ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, μολονότι η ομάδα μας (FC SERRES) δύναται (αν και όποτε της ζητηθεί) να τις παράσχει.

Πιστεύουμε ότι η αντιμετώπιση αυτή προς την ομάδα μας (FC SERRES) συνιστά πλήγμα και παράλληλα προκαλεί απώλεια εσόδων και για αυτήν την ίδια και για το κυλικείο του γηπέδου και για τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, ο οποίος σημειωτέον θα λάμβανε το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια της εν λόγω ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Επιπλέον, όμως, προξενεί και οικονομική ζημία για την ίδια την πόλη των Σερρών, αφού οι 2.000 φίλαθλοι του Άρη Θεσ/νίκης που εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν το ματς, με αυτήν την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα προφανώς και δεν θα αποτολμήσουν το ταξίδι στις Σέρρες.

Το δίχως άλλο, η τροπή που πήρε το ζήτημα μάς κάνει να μιλάμε για «χτύπημα» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και στον Αθλητικό Τουρισμό των Σερρών, κάτι το οποίο είναι ζητούμενο για τον τόπο μας.

Η Διοίκηση της «FC SERRES» αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και δημοσίως τον Δήμαρχο Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, το Δημοτικό Συμβούλιο του εν λόγω Καλλικρατικού Δήμου και την Αθλητική & Πολιτιστική δράση του Δήμου Σιντικής αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρό της, Άρη Παπαδόπουλο, για τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν και ασφαλώς για την ευγενική παραχώρηση από μέρους τους του Δημοτικού Γηπέδου Σιδηροκάστρου.

Καλούμε όλους τους φίλους του ποδόσφαιρου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα «FC SERRES – ΑΡΗΣ» την προσεχή Κυριακή 15/11/2015 και ώρα 3 μετά το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ως γνωστό, η περιοχή του Σιδηροκάστρου αλλά και η ευρύτερη Σιντική είναι ένας πανέμορφος και προικισμένος από φυσικό κάλλος τόπος που διαθέτει σύγχρονα ξενοδοχεία και γενικώς προσφέρει στον επισκέπτη ευκαιρίες για κάθε είδους απόδραση. (π.χ. Λίμνη Κερκίνη, Ιαματικά Λουτρά και χαμάμ Αγκίστρου, Οχυρό Ρούπελ, Φάρμες Βουβαλιών και πολλά-πολλά ακόμη).

Η χιλιομετρική απόσταση από τη Θεσ/νίκη έως την πόλη του Σιδηροκάστρου, όπου και θα διεξαχθεί το ματς, είναι μόλις 102 χλμ και η διαδρομή καλύπτεται σε περίπου 1 ώρα”.

To Top