Κατράνης: «Σταθήκαμε τυχεροί στο χαμένο πέναλτι του Άρη»

Ο Ατρόμητος έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με την «λευκή» ισοπαλία, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη, με τον Αλέξανδρο Κατράνη να στέκεται στο χαμένο πέναλτι, τονίζοντας ότι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία στη ρεβάνς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Τα παιχνίδια σε αυτόν τον θεσμό είναι διπλά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας. Ξέραμε ότι ένα εκτός έδρας γκολ θα ήταν σημαντικό για εμάς. Σταθήκαμε τυχεροί στον χαμένο πέναλτι του Άρη. Σαν ομάδα σταθήκαμε καλά και το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για την επιστροφή του Σάββα Παντελίδη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι σημαντικό ότι βρισκόταν εδώ και ξέρει πράγματα. Μας προετοίμασε πολύ καλά όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Γνωρίζουμε ότι συνολικά η χρονιά δεν είναι στα καλύτερα της. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Κυνηγάμε τον θεσμό του Κυπέλλου. Η βαθμολογική μας θέση μας δίνει την δυνατότητα να κυνηγήσουμε μια θέση στα play off και ένα 0-0 εκτός έδρας στο Κύπελλο, μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, μέσα στο γήπεδο μας».

To Top