Κατρακυλάκης: “Χαλαρά στο κύπελλο, στόχος η νίκη με Άρη και το +4»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ Στέλιος Κατρακυλάκης έκανε δηλώσεις στους 93, 7 σχετικά με το κύπελλο, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη.

Όπως είπε μεταξύ άλλων για το κύπελλο: “Είναι ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.  Κακά τα ψέματα. Θα πάμε περισσότερο με τα παιδιά, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενώ θα πάρουμε και τρείς παίκτες από το Ερασιτεχνικό τμήμα. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η συνεργασία μας με τον Ερασιτέχνη, είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. Βοηθάει αυτό ακόμη περισσότερο, την πορεία της ομάδας. Θα πάμε να παίξουμε χαλαρά.

Για τον αγώνα με τον Άρη και την προσέλευση του κόσμου της Καβάλας είπε: “Σίγουρα δεν τρέφουμε αυταπάτες. Δεν περιμένουμε να έρθει τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο. Είμαι όμως σίγουρος ότι η μάχη της κερκίδας θα κερδηθεί κατά κράτος από τους δικούς μας φιλάθλους.  Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν καλά μηνύματα. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, εκπέμπει υγεία και σεβασμό. Εχει καλή οργάνωση.

Είναι μια καλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από την Αρη με 4 βαθμούς. Σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι, που θα καθορίσει τα πάντα.

Είναι όμως σημαντικό από πλευράς πρεστίζ αλλά και επιβεβαίωσης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Φυσικά δεν πρέπει να… φορτώσουμε πολύ αυτό το ματς. Εχω την αίσθηση ότι η ομάδα, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα παιδιά το θέλουν.

Είμαι πεπεισμένος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο με Καβαλιώτες φιλάθλους. Ο Καβαλιώτης φίλαθλος έχει αναλογιστεί την κρισιμότητα του αγώνα και το γήπεδο θα ζήσει παλιές καλές στιγμές”.

Δηλώσεις έκανε όμως και στο “Αθλ.Μετρόπολις”, όπου μεταξύ άλλων είπε:

Για το γεγονός ότι η άνοδος είναι μόνο για έναν: “Μην το θεωρείται δεδομένο. Με την πτώση της Νίκης Βόλου στη Γ΄Εθνική “χειρεύει” μία θέση στη Σούπερ Λιγκ, άρα και στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν αποκλείεται ακόμα ακι το μπαράζ μεταξύ των δεύτερων στους ομίλους της Γ΄Εθνικής για αυτή τη θέση. Όλα είναι πιθανά”.

Για τo έργο που γίνεται στη Καβάλα σε διοικητικό επίπεδο: “Έχει μπει μία τάξη στην ομάδα. Η ομάδα πλέον εκπέμπει υγεία. Ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος μας δεν θα το περίμενε”.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Δύσκολο λόγω ονόματος και αγωνιστικής κατάστασης. Είναι σημαντικό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό. Ο νικητής θα έχει σίγουρα ένα προβάδισμα πιο πολύ ψυχολογικό και για το πρεστίζ του. Στην κατηγορία υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιές. Έχει ακόμα πολύ δρόμο. Με τον Άρη δεν ολοκληρώνεται καν ο πρώτος γύρος”.

Για το αν περιμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο: “Περιμενουμε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων. Ελπίζουμε ότι πέρα από το γήπεδο θα κερδίσουμε και την μάχη της κερκίδας”.

Για τον στόχο της φετινής Καβάλας: “Το μεγάλο μας πλεονέκτημα έναντι του Άρη είναι ότι δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς η άνοδος. Σε εμάς υπήρξαν άλλες συνθήκες από την αρχή σε σχέση με τον Άρη. Δεν θα μας στοιχίσει αν δεν τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον Άρη αλλά σε εμάς δεν είναι μονόδρομος η άνοδος. Φυσικά και μας ενδιαφέρει όμως και πολύ άμεσα”.

To Top