ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κατσίβελης: “Θα χρειαστούμε μερικά μεγάλα… διπλά”!

O Δημήτρης Κατσίβελης ήταν από τους παίκτες του Άρη που ξεχώρισαν χθες…

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Άρη, αλλά στις απουσίες του…

Όπως είπε: “Οι απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές. Παράλληλα, δεν είχαμε μεγάλο χρόνο να προετοιμαστούμε χωρίς τον Βασίλη (σ.σ. Τολιόπουλο) και τον Διαμαντή (σ.σ. Σλαφτσάκη). Μέσα από την σκληράδα μας και από την άμυνα, καταφέραμε να φτάσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Σε τρεις μέρες έχουμε πάλι παιχνίδι, είναι εκτός έδρας. Πρέπει τώρα να φέρουμε εκεί το αποτέλεσμα”.

Για το γεγονός πως είχε δηλώσει πως ο Άρης πρέπει να προστατέψει την έδρα του: “Προφανώς και δεν θέλουμε να κάνουμε εντός έδρας ήττες, γιατί αυτό μας βάζει στη σκέψη ότι πρέπει να κάνεις κάποια διπλά για να έχεις την ευκαιρία να προκριθείς. Είναι πολύ νωρίς, δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα. Σίγουρα θα ήμασταν πολύ καλύτερα με αυτή τη νίκη. Έχει δρόμο η διοργάνωση. Θα χρειαστούμε μερικά μεγάλα διπλά για να παλέψουμε να είμαστε ανάμεσα στις έξι ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση”.

Για το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι  αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, Κολοσσό και Μπουντούτσνοστ: “Όλη η χρονιά μας είναι έτσι. Είναι ωραίο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βρεις τρόπο να ξεκουράζεσαι και να είσαι πνευματικά έτοιμος για τη δύσκολη χρονιά και να δουλεύεις σε αυτό τον χρόνο των προπονήσεων”.

To Top