Κατσαβάκης για Αγκάνθο, Πουλίδο, επίθεση, αλλά και Βελλίδη (videos)

Ο Μάκης Κατσαβάκης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα, μίλησε για τα νέα πρόσωπα, αλλά και για το θέμα Βελλίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε έξω από τα αποδυτήρια:

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα καλογυμνασμένη, με πολύ καλούς παίκτες. Για εμάς το κέρδος είναι ότι τα παιδιά κέρδισαν εμπειρίες.

Δώσαμε την ευκαιρία στον Πουλίδο να παίξει επιτέλους σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Κοέλιο επίσης, μέσα στην βδομάδα έκανε διπλές προπονήσεις για την φυσική κατάσταση του

Είχαμε καλή παρουσία σε γενικές γραμμές. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή έχει μέλλον και προοπτική. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα. Χρειάζεται ηρεμία και αυτό μπορεί να γίνει στο ματς με την ΑΕΚ».

Για τον Αγκάνθο: «Είναι πίσω. Είχε μια θλάση, που την ξεπέρασε. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά θα αργήσει λίγο για να γίνει 90λεπτος».

Για την εικόνα του Αρη: «Πίσω τα παιδιά είχαν να αντιμετωπίσουν γρήγορους επιθετικούς και αν είχαμε αποφύγει το λάθος του Γρήγορη (σ.σ. Παπαζαχαρία) θα παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας τόνωνε ψυχολογικά. Ήταν μια πολύ καλή πρόβα.

Για το πρόβλημα στην επίθεση: «Έχουμε τον Γκέσιο που πατάει καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσει. Ελπίζουμε πολύ και στον Αγκάνθο».

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Βελλίδη: «Όταν τον κάλεσα  δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη. Τραυματίζεται ο θεσμός του προπονητή και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ομάδας. Όλοι είπαμε να θυσιάσουμε το “εγώ”».

Για τον Μαργαρίτη και τη θέση του αριστερού μπακ: «Έλειπε ο Ασλανίδης και ως γνωστό ο Ηρακλής είναι τραυματίας. Είναι ένα παιδί που αξίζει να εμπιστευτούμε. Θα μας βοηθήσει».

To Top