Κατσαβάκης: “Για τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας”

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:15) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Αναλυτικά, ο Σερραίος τεχνικός επεσήμανε: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Έχω την αίσθηση ότι κόντρα στην Κέρκυρα και μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο καλώ να έρθει στο γήπεδο, και να μας συμπαρασταθεί, θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς και θα φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Με υπομονή, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα θα πάρουμε αυτόν τον αγώνα και θα ανταμείψουμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι στέκονται συνεχώς στο πλευρό μας και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο”.

Τέλος, ο προπονητής των “κίτρινων” ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όπως είπα και πριν από το προηγούμενο ματς, είμαστε μια νέα ομάδα, η οποία “χτίζεται” από το μηδέν και είναι φυσιολογικό να έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ο χρόνος δουλεύει για μας. Όμως αυτό που προέχει τώρα είναι η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι».

To Top