Κατσαβάκης για όλα: Βελλίδη, Καπετάνο, Νταμαρλή, επιθετικό, αλλά και το άδικο 0-0

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν έκρυψε τη απογοήτευσή του για το τελικό 0-0. Μίλησε για τα όσα έγιναν στο γήπεδο και όχι μόνο αυτά, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός του αποκλεισμού των Βελλίδη, Παπαστεριανού.

Σε ερώτηση για τον Βελλίδη απάντησε: “Το χόνδρινε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν. Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του.  Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ` όλους μας. Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση”!

Για τον Παπαστεριανό είπε: “Υπήρξε ένα θέμα με τον Παπαστεριανό και θεώρησα πως δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι όμως κάναμε μια κουβέντα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”

Για το ματς με το ΟΦΗ ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: “Ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο. Κάναμε σε γενικές γραμμές καλή εμφανιση και δικαιούμασταν αναμφίβολα τους τρεις βαθμούς. Είχε και ο ΟΦΗ 2-3 καλές στιγμές στο παιχνίδι αλλά θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυνάμεις μας. Στο τέλος υπήρξε κούραση και κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές”.

Για κάποιους βασικούς παίκτες που δεν έχουν την απόδοση που θέλουν όλοι τόνισε: “Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά υπάρχει δικαιολογία. Στην προετοιμασία είχε δύο διαστρέμματα τα οποία τον έφεραν αρκετά πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Προσπάθησε σήμερα αλλά και μετά την αλλαγή ρόλων όταν και πήγε εξάρι δηλαδή ήταν ακόμη πιο δύσκολο γι` αυτόν. Είναι άσχημο πάντως μετά από 2-3 λάθος πάσες να αποδοκιμάζεται”.

Για τον νεαρό Νταμαρλή είπε: “Έκανε πολύ καλό παιχνίδι όσο έπαιξε. Όμως λόγω απειρίας κυρίως δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις του. Καλή εμφάνιση έκανε και ο ανέτοιμος Ψυχογιός όμως και αυτός στα τελευταία 15 λεπτά ζητούσε αλλαγή την οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε καθώς είχαν γίνει και οι τρεις”.

Τέλος, για την μεταγραφή του επιθετικού επισήμανε: “Υπήρχαν εμπόδια που δεν ήταν μέσα στις δυνάμεις μας να τα ξεπεράσουμε. Υπήρχαν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις όμως ζητούσαν μεγάλες προκαταβολές και πολλά χρήματα. Πάντως σίγουρα χρειαζόμαστε ένα επιθετικό”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη στη συνέντευξη Τύπου

 

To Top