Κατσαβάκης: “Είναι πάρα πολύ άδικο το σκορ!”

Ο Μάκης Κατσαβάκης θεωρεί πως το αποτέλεσμα σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν πάρα πολύ άδικο για την ομάδα του. Ο Σερραίος τεχνικός έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και έδωσε υπόσχεση ότι αυτή η ομάδα, με αυτά τα νεαρά παιδιά θα αρχίσουν να παίρνουν και αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε ότι “είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με μεγάλη διάρκεια. Βελτιωθήκαμε κατά διαστήματα και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πάρα πολύ άδικο το σκορ για τη ομάδα, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι καλό σημάδι αυτή η εμφάνιση, προχωράμε και μέρα με τη μέρα αυτή η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα πάρουμε αποτελέσματα και με μεγαλύτερους αντιπάλους από τον σημερινό”.

Ρωτήθηκε για την μη χρησιμοποίηση των Βελλίδη και Παπαστεριανού και απάντησε πως “έχω πει ότι έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακας και θα μοιραστούν τα παιχνίδια. Έκρινα σήμερα ότι έπρεπε να παίξει ο μικρός (Διούδης). Για τον Μανόλη έκρινα οτι δεν έπρεπε να παίξει μέσα στην έδρα μας και με την πίεση που υπήρχε και την κατακραυγή από το περασμένο διάστημα…”.

 

To Top