Κατσαβάκης: “Με έχουν βάλει στα έξι μέτρα και με πυροβολούν”

Επίθεση σε πρόσωπα που βάζουν τρικλοποδιές στον ίδιο και τον Άρη, που δεν είναι εντός διοίκησης, αλλά δεν τους κατονόμασε, εξαπέλυσε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Σε δηλώσεις του στο “NOVA ΣΠΟΡ FM” ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως “η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ρέντα και βοηθήθηκε πολύ από την έκβαση του παιχνιδιού. Το γκολ του Αθανασιάδη μας «πάγωσε». Εμείς συνεχίσαμε και παλέψαμε. Είχαμε φάσεις να ξαναμπούμε στο ματς αλλά δεν έπιανε τίποτα. Το σκορ είναι βαρύ και άδικο αν κρίνω από την εμφάνιση μας”.

Ρωτήθηκε για το ποιος ευθύνεται για την εικόνα του Άρη και απάντησε πως “το θέμα είναι πως πρέπει να κατανοήσουν κι άλλοι την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να ξαναχτιστεί. Είναι κάποια πρόσωπα που θέλουν να παραμείνουν στον Άρη, με οποιαδήποτε μορφή και βάζουν τρικλοποδιές τόσο στην ομάδα όσο και σε μένα. Από την αρχή του πρωταθλήματος με έχουν βάλει στα έξι μέτρα και με πυροβολούν. Δεν είναι εντός διοίκησης. Αυτοί είναι που πάντα δημιουργούσαν πρόβλημα στον Άρη. Και αυτό το πρόβλημα δημιουργείται πάντα πριν τα ματς. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”.

Για το χθεσινό αποτέλεσμα στη Τούμπα επεσήμανε πως “το σκορ είναι τελείως πλασματικό. Πιστεύω πως έτσι όπως παίξαμε, μπορούσαμε να κάνουμε μια ιστορική ανατροπή. Το καλύτερο μας ματς μέχρι στιγμής ήταν εκείνο κόντρα στον ΟΦΗ αλλά η ομάδα θέλει ακόμα υπομονή. Βλέπουμε και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει χρόνια τον ίδιο προπονητή και ακόμα ταλαντεύεται. Εμείς θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια των δυνατοτήτων μας. Μια υγιής μερίδα φιλάθλων μας δίνει και ηρεμία και κάνει υπομονή. Το ξέραμε πως αυτή η χρονιά θα ήταν δύσκολη και οικονομικά και αγωνιστικά. Το θέμα είναι αν τελικά αντέξουν τα παιδιά να φορούν την φανέλα του Άρη. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι ακόμα αγχωμένοι. Τα παιδιά νιώθουν μεγάλη πίεση και γι΄αυτό τραυματίζονται. Δεν είναι όλοι σαν τον Αγκάνθο για παράδειγμα, ο οποίος είναι άλλου είδους ποδοσφαιριστής. Πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούν και μετά να αποδώσουν”.

Για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα είπε πως “ξέφυγαν λίγο τα πράγματα. Δεν ξέρω τι γράφτηκε από όλα αυτά στο φύλλο αγώνα. Εγώ από τον ΠΑΟΚ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν είχα καμία προσωπικά αντιπαράθεση με κανέναν. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος”.

 

To Top