Κατσαβάκης: “Ο κόσμος έχει δίκιο να γκρινιάζει” (videos)

“Ο κόσμος έχει δίκιο να γκρινιάζει”. Τάδε έφη Μάκης Κατσαβάκης στην συνέντευξη Τύπου, παραδεχόμενος πως οι οπαδοί της ομάδας δεν μπορούν να χωνέψουν ήττες σαν την σημερινή.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά πως “είναι μια άσχημη μέρα για τον Άρη, για τον κόσμο του, για όλους. Ήταν ένα παιχνίδι που μας… κυνηγούσε, μας κοίταγε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μπούμε σε καμία στιγμή. Ελπίζαμε μετά το 3-1 αλλά ήρθε ένα μαγικό γκολ και έγινε το 4-1. Κάναμε μια προσπάθεια να ανασυνταχθούμε στο β ημίχρονο. Μας διακατείχε αρνητικότητα να μην μπορούμε να κάνουμε μια πάσα, για να πλησιάσουμε και να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ”.

Ο Κατσαβάκης ρωτήθηκε για την πολύ κακή απόδοση του Γιάννη Γιαννιώτα στο σημερινό ντέρμπι και απάντησε πως “ο Γιάννης θέλει να κάνει μια προσπάθεια, για να βελτιωθεί. Θα συνειδητοποιήσει ορισμένα πράγματα και σιγά σιγά θα μπει στο δρόμο του”.

Για τον αγώνα πρόσθεσε πως “όλα τα παιχνίδια θα τα διεκδικήσουμε ψηλά. Πουλώντας την μπάλα, όμως, τόσο εύκολα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη μας”.

Σε ερώτηση για την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο της ομάδας μετά από αυτό το αποτέλεσμα σχολίασε πως “ο κόσμος έχει δίκιο να γκρινιάζει αλλά όλα τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα είναι. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τον ΠΑΟΚ που έχει ένα κορμό από πέρσι, με έμπειρους παίκτες. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα και θέλει ηρεμία και υπομονή”.

Ρωτήθηκε για την ένταση που υπήρξε στο φινάλε και απάντησε πως “το παιχνίδι τελείωνε. Ήταν απαράδεκτο να φορτωθούν με κίτρινες κάρτες οι παίκτες. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν”.

 

To Top