Κατσαβάκης σε Κατίδη: “Μείνε και θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο”

Ο Γιώργος Κατίδης βρίσκεται πλέον σε μια πραγματικότητα. Ανήκει στον Άρη, μετά τα όσα έγιναν στο θέμα της προσφυγής του. Τώρα καλείται να πάρει τις αποφάσεις του σε ότι αφορά την παρουσία και τον ρόλο του στην ομάδα του Άρη.

Το αν θα συνεχίσει ή όχι στους κίτρινους εξαρτάται από πολλές παράμετρους. Πρώτο και βασικότερο να το θέλει ο ίδιος. Να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον Άρη και να κερδίσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων χρόνων.

Από κει και πέρα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Είτε θα είναι ένα βασικό στέλεχος του Άρη, είτε θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει φανέλα. Το περιβάλλον του παίκτη ισχυρίζεται ότι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από την Έβερτον, αλλά και άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Κατίδη έχει ρήτρα 100.000 ευρώ. Όποια ομάδα της΅Ελλάδας το δώσει και συναινεί ο παίκτης μπορεί να τον αποκτήσει. Ομάδα του εξωτερικού θα κληθεί να δώσει περίπου 300.000-400.000 ευρώ λόγω των τροφείων.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Είναι γεγονός πάντως, ότι ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκαθάρισε σε τετ α τετ με τον παίκτη ότι τον θέλει, τον στηρίζει, τονίζοντάς του χαρακτηριστικά: “μείνε και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα”.

Η άφιξη του Γιώργου Κατίδη στο Σαν Βίτο όπου διανυκτέρευσε η αποστολή πριν από τον αγώνα με τη Σιένα, αργά μετά τα μεσάνυχτα δεν επέτρεψε στον προπονητή των κίτρινων, αλλά αυτό το έκανε πριν από το φιλικό με την ιταλική ομάδα.

Ο Κατσαβάκης αυτό που ζήτησε από τον παίκτη είναι αφενός να ξεκαθαρίσει σύντομα με την διοίκηση τι θα πράξει, αν θα παραμείνει ή αν θα φύγει με μεταγραφή και αφετέρου για όσο διάστημα βρίσκεται στο Πράτο να είναι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας. 
Στο σημείο εκείνο του εξέφρασε την θέση του ότι τον θέλει στηρίζει πολλά πάνω του, περιμένοντας να δείξει το μεγάλο ταλέντο του στον Άρη.

Αναμένονται οι αποφάσεις…

To Top