Κατσαβάκης στο PRESSARIS για τα δελτία και την ΑΕΚ

Η θετική έκβαση στην υπόθεση των δελτίων έχει αλλάξει την ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Εκτός από ανακούφιση, δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή και τους παίκτες να αφοσιωθούν στην αγωνιστική πραγματικότητα της φετινής χρονιάς, η οποία είναι και θα είναι επίπονη.  
Η θετική εξέλιξη έδωσε το σύνθημα για να συνεχιστεί χωρίς το συγκεκριμένο άγχος η προετοιμασία για το τρίτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και να στοχεύσουν στην πρώτη νίκη της περιόδου.
Τα λόγια του Μάκη Κατσαβάκη μέσω δήλωσης στο PRESSARIS δίνουν το στίγμα της ψυχολογίας που επικρατεί στην ομάδα μετά την χθεσινή θετική εξέλιξη.
«Είμαστε εγώ και τα παιδιά απόλυτα ικανοποιημένοι από την θετική κατάληξη στο θέμα των δελτίων. Δεν έχουμε πλέον κανένα άγχος και ανασφάλεια για το παιχνίδι της Κυριακής και τα υπόλοιπα που έρχονται» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και σημείωσε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:
«Θέλουμε να προεκτείνουμε αγωνιστικά την θετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εάν ανταποκριθούμε επαρκώς, τότε θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ».
To Top