Κατσαβάκης στο PRESSARIS: “Δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για συστράτευση!”

Ο Μάκης Κατσαβάκης επιβεβαίωσε την συμφωνία του με τον Άρη πριν από λίγα λεπτά με δηλώσεις του στο PRESSARIS, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη για συστράτευση γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

H ώρα ήταν περασμένη, αλλά δεν διστάσαμε λεπτό. Του τηλεφωνήσαμε αμέσως μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας με τους κίτρινους. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει. Μας επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Άρη, πια, ότι: “Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Άρη, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, δεν μπορεί να το κρύψει. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά ώρα για συστράτευση γύρω από την ομάδα. Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι και να παλέψουμε έτσι για το καλό της ομάδας και γι αυτό που θέλει ο κόσμος”.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο Κατσαβάκης μας τόνισε ότι: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε με τα νέα παιδιά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω μεγάλη διάθεση για δουλειά, περιμένω από όλους να δείξουν την ίδια διάθεση και έτσι θα πορευτούμε”.

Τον ευχαριστήσαμε… Η ώρα είχε πάει σχεδόν μια τα ξημερώματα. Μια νέα μέρα ξημέρωνε. Μια νέα μέρα σκληρής δουλειάς για όλον τον σύλλογο.

 

To Top