Κατσαβάκης: “Τα παιδιά έχουν επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα”

Οι παίκτες του Άρη έχουν επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα, θέλουν τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά για του βαθμούς, αλλά και για να μετριάσουν την στενοχώρια του κόσμου από τον προηγούμενο άτυχο αγώνα στο πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης σε γραπτή του δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ τόνισε πως “καλούμαστε να μετριάσουμε την στεναχώρια του κόσμου μας μετά το άδικο αποτέλεσμα στην Τούμπα. Αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη ομάδα στη Super League, η οποία έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πλατανιά θέλει προσοχή, καθώς διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες” και πρόσθεσε: “Θα πρέπει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο γήπεδό μας”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι “τα παιδιά έχουν επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα και θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι σημαντικοί τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους”.

 

To Top