Χωρίς κατηγορία

“Βιάστηκαν να δώσουν τον έλεγχο στον Καλαϊτζίδη, δεν δίνεις εν λευκώ την ομάδα! Στην ουσία διαχειριστής ο Γαλανός”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη και παλιός παράγοντας, Αλέκος Κατσιαούνης, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον σύλλογο, ενώ σχολίασε και τις παρουσίες των Γαλανού και Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

Για την εικόνα που έχει αποκκομίσει απο τον Άρη το τελευταίο διάστημα: “Στον Άρη υπάρχει ένα γενικό μπέρδεμα.Και όλο αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει σιγουριά στις κινήσεις που γίνονται.. Δεχτήκαμε να γίνει μία θυσία και να βρεθεί η ομάδα στη Γ΄Εθνική, όμως τα πράγματα δεν έχουν καλό ρυθμό και καλές λογικές”.

Για την λειτουργία του Άρη: “Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι αρμοδιότητες του κ. Καλαϊτζίδη και ποιος του έδωσε την ευχέρεια αυτή.Πρέπει να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι μέσα στην ομάδα, ώστε να μην ακούγονται πράγματα που δημιουργούν προβλήματα.

Για την παρουσία του Γιώργου Γαλανού: “Δεν μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Η θυσία που γίνεται στη Γ΄Εθνική δεν δείχνει μέχρι τώρα το όραμα που έχουν όλοι οι Αρειανοί για το μέλλον της ομάδας.Μόνος ένας επενδυτής θα μπορούσε να δώσει τη λύση που όλοι οι Αρειανοί θέλουν, καθώς μπορεί ο κ. Γαλανός να εμφανίζεται ως επενδυτής αλλά στην ουσία είναι διαχειριστής. Αυτό και μόνο δημιουργεί θέμα στον Άρη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει την ποδοσφαιρική εμπειρία.Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον κ. Γαλανό, θεωρώ ότι στη Γ΄Εθνική έπρεπε να υπάρχει ένα πρόσωπο πιο δυνατό”.

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον διπλό ρόλο που του έχει ανατεθεί : “Εχει μία ιδιορρυθμία. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις δυνατότητες τις προπονητικές που έχει και δεν θα το κάνω εγώ.Αυτοί που τον εμπιστευτήκανε και του έδωσαν τον έλεγχο όλης της ομάδας βιάστηκαν να του δώσουν μία τέτοια πρωτοβουλία.Και μιλάω για τον οποιοδήποτε προπονητή και όχι συγκεκριμένα.Ο Άρης έχει μία ιστορία και κανείς προπονητής δεν μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις στον σύλλογο.Με τόσα προβλήματα δεν δίνεις μια ομάδα “εν λευκώ” σε έναν προπονητή.

Επρεπε να τον πλαισιώνουν άτομα που που έχουν γνώση από το ποδόσφαιρο, ώστε έπαιρναν απο κοινού τις αποφάσεις.Σαν προπονητής κοιτάς να λειτουργείς αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο προπονητής πρέπει να επικεντρώνεται  στην ομάδα και στους παίκτες. Κάποιοι του έδωσαν το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Η απειρία του Γαλανού αλλά και του Στεφανίδη, που του έδωσε πολλές πρωτοβουλίες το καλοκαίρι ε’ιναι αυτές που ουσιαστικά μπλόκαραν την αγωνιστική εικόνα του Καλαϊτζίδη.

Πρέπει να γίνει μία σωστή συνεργασία. Να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και κανείς να μην εμπλέκεται στο έργο του άλλου”.

To Top