ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατσιαούνης: “Μπράβο στον Άρη για την επιστροφή Διούδη”

O πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σωκράτη Διούδη, αλλά και στον έως τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Κατσιαούνη στο “Μετρόπολις”:

 Για την απόκτηση του Διούδη: «Καλώς ήρθε ο Σωκράτης. Μπράβο στον Άρη για τη μεταγραφή. Πρέπει να είναι όλοι ικανοποιημένοι, γαλουχήθηκε με την ιδέα του Άρη και τώρα επέστρεψε. Ήταν πολύ εντυπωσιακή η επιστροφή του στον Άρη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και κατάλαβε ο Σωκράτης ότι η χρονιά θα είναι περαστική και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για τον Σικαμπάλα: «Δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σικαμπάλα, προφανώς οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν καλύτερα. Σαν όνομα και μόνο προκαλεί αίσθηση».

Για τον Μπούρμπο: «Ο Μπούρμπος είναι ένας έμπειρος παίκτης και αξιόλογος για τη Football League. Πιστεύω θα βοηθήσει».

Για τη νέα χρονιά και τον στόχο της ανόδου: «Δεν λέει πολλά λόγια ο Καρυπίδης, προσπαθεί μέσα από τις πράξεις να δείξει τι κάνει. Είχε κάποια προβλήματα, αλλά πλέον πήρε μπρος και πιστεύω ότι ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που ανήκει με λίγες ακόμα προσθήκες».

Για τον Ανάκογλου: «Ο κόουτς έχει την εικόνα και θα δημιουργήσει την ομάδα. Εμείς είμαστε θεατές. Σίγουρα εντυπωσιάζει σαν όνομα ο Ανάκογλου, δεν είναι μεγάλος σε ηλικία. Από ό,τι διάβασα υπάρχει οικονομική διαφορά, μακάρι να ξεπεραστεί και να έρθει. Θεωρώ δεδομένη την ενίσχυση του συλλόγου. Ο κόσμος θέλει να δει ονόματα. Είναι τεράστιος σύλλογος. Το σύνολο δεν είναι έτοιμο, χρειάζονται προσθήκες. Καλύφθηκε το κενό στη θέση του τερματοφύλακα και ευελπιστώ ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες μεταγραφές».

To Top