Κατσιαούνης: “Να έρθει ένας άνθρωπος που θα φέρει σιγουριά και ηρεμία”

Τους λόγους που έφεραν τον Μάκη Κατσαβάκη εκτός Άρη, αλλά και την διάδοχη κατάσταση ανέλυσε σε συνέντευξή του το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, Αλέκος Κατσιαούνης, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα!

Ο Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε στο “NOVA Σπορ FM” και στην εκπομπή “Μπαμ και κάτω”:

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα κατάματα και να βελτιώνουμε τις καταστάσεις. Το επόμενο βήμα είναι η ανασύνταξη. Νέα πράγματα και ιδέες. Ο Κατσαβάκης παραιτήθηκε και η διοίκηση την έκανε δεκτή. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη γιατί δεν πήγε καλά. Του δόθηκε η ευκαιρία να μας δείξει έργο, αλλά δεν έγινε σωστή διαχείριση, έχασε την επαφή με τους παίκτες, και μοιραία επηρεάστηκε και το αγωνιστικό. Με συνέπεια να είμαστε στην θέση που είμαστε σήμερα τώρα».

Για την επόμενη μέρα: «Ο Άρης είναι μεγάλο μέγεθος, έχει δυναμική παρά τα τεράστια προβλήματα. Πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος που θα φέρει σιγουριά και ηρεμία. Τα έχουμε ανάγκη αυτά τα δύο στοιχεία λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια. Βήμα-βήμα πρέπει να ξεπεραστούν. Αλλά αυτό δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα, όπως μπορεί να περιμένουν κάποιοι».

Για το επιτυχημένο μοντέλο του Πανιωνίου: «Έχουν ξεκινήσει καλά. Ήταν ένα στοίχημα να εμπιστευτούν έναν νεαρό τεχνικό. Τους βγήκε. Ο Ελευθερόπουλος κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Δεν πήγαμε σε νεαρό τεχνικό. Πήγαμε σε ορθολογική λύση. Μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε, αλλά ο σύλλογος έχει ιδιαιτερότητες. Ο προπονητής νιώθει σε ηλεκτρική καρέκλα. Εμείς εμπιστευτήκαμε τον κ. Κατσαβάκη. Αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ξέφυγε το αγωνιστικό».

Για την διάδοχη κατάσταση: «Υπάρχουν επιλογές, έχουν γίνει συζητήσεις με άτομα που έχουμε στο μυαλό μας και είμαστε σε αναμονή. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Υπάρχουν θέσεις που ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι από την πλευρά του. Μπορεί να πάμε σε ένα προπονητή, σε δίδυμο, αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες για να πει κάποιος εύκολα το “ναι”. Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι κάτι γίνεται διαφορετικά. Μακάρι αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί επενδυτής. Θέλει συλλογική δουλειά και βοήθεια από το κράτος».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα: «Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, είχαμε συζήτηση προ καιρού, ήταν καθαρά πρώτη συνάντηση. Τώρα είναι πιο επίσημο. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου οριστικά στο πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα. Υπάρχον κι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν και να συζητήσουν. Έχουμε ένα περιθώριο λόγω της διακοπής να δούμε τα δεδομένα».

To Top