ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαούνης: «Να αφήσουμε τον καναπέ, όλοι στο γήπεδο! Γνώρισα τον Τομ Παπαδόπουλο, χρειάζονται άνθρωποι σαν κι αυτόν στον Άρη»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ενώ υπογράμμισε ότι γνώρισε τον Τομ Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με έναν αντίπαλο που όμως δεν έχει την ποιότητα που είχε την περσινή χρονιά, φαντάζομαι ότι ο Άρης μπορεί να ανταποκριθεί.

Η ομάδα φαίνεται πιο διαβασμένη, παίζει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από το περσινό, η δύναμη είναι ένα κυρίαρχο στοιχείο και θεωρώ ότι θα κρίνει και το αποτέλεσμα.

Για την φετινή Football League:

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ένας μαραθώνιος που δεν έχει τελειωμό, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να ανταποκριθεί, ο Άρης έβαλε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι του και πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να ανταποκριθεί.

Για τις διαφορές της περσινής ομάδας με την φετινή:

Έχει παίκτες σε νεαρότερη ηλικία, παίκτες πιο φιλόδοξους που έζησαν στην κατηγορία αυτή.

Για το εάν περιμένει πως και φέτος οι αντίπαλοι του Άρη θα υπερβάλλουν εαυτό ενάντια στους «κιτρινόμαυρους».

Το όνομα του Άρη πάντοτε μαγνητίζει ομάδες πιο μικρής εμβέλειας, το παιχνίδι με τον Άρη είναι κάτι το ιδιαίτερο για τους αντιπάλους.

Από εκεί και πέρα ο Άρης πρέπει να συμμαζέψει τα δικά του προβλήματα, μπορεί να μην έχουμε ποιοτικούς παίκτες αλλά έχουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που ο καθένας επιτελεί το έργο του σωστά.

Για τους τερματοφύλακες των «κιτρινόμαυρων»

Ο Καντιμοίρης είναι αθλητής με εμπειρία και παραστάσεις Super League, ο Αλέξανδρος (Αναγνωστόπουλος) έδειξε όποτε χρειάζεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί, ο κ.Σπανός ξέρει, νομίζω πάντως πως το δίδυμο αυτό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί για την φετινή χρονιά.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

Ο κ.Μυροφορίδης είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται ουσιαστικά τα πάντα στο αγωνιστικό, αυτόν επέλεξε ο κ.Καρυπίδης και με αυτόν θα πορευτούμε.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Είναι ένας άγνωστος προπονητής στην οικογένεια του Άρη, μέχρι τώρα δείχνει πάντως σωστά δείγματα, δείχνει ότι είναι ένας προπονητής μαχητής, ότι είναι ένας προπονητής που παλεύει και είναι ένας προπονητής που είναι κάθε μέρα στο Ρύσιο.

Για το εάν ο Άρης έχει φέτος την ποιοτικότερη ομάδα:

Είναι νωρίς ακόμα, για εμένα ο φετινός Άρης έχει στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν να πρωταγωνιστήσει.

Δεν εστιάζω όμως στο αγωνιστικό, για εμένα το σημαντικό είναι το πως θα διαχειριστούν τις σχέσεις τους οι άνθρωποι που είναι μέσα στον σύλλογο, να έχουν μια ισορροπία μεταξύ τους και όταν οι κεφαλές είναι σε καλή συνεργασία οι παίκτες παίζουν από μόνοι τους.

Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς:

Αυτό το φιλικό γίνεται υπό άλλες συνθήκες, εκείνο το παιχνίδι ήταν μια πραγματική γιορτή, αυτό το παιχνίδι είναι μια τόνωση για τον κόσμο που έχει ανάγκη τέτοια φιλικά, μακάρι η προσέλευση του κόσμου να είναι και πάλι τόσο εντυπωσιακή.

Για τον κόσμο της ομάδας

Πρέπει ο κόσμος να συσπειρωθεί, να είναι στις επάλξεις, όσοι μπορούν να πάνε στα Τρίκαλα, όσοι μπορούν να πάνε στο μπάσκετ και όσοι μπορούν να πάνε στην Μπόκα, δεν γίνεται να βλέπουμε Χαριλάου και Παλέ με 800 άτομα, ας σηκωθούμε από τους καναπέδες και ας στηρίξουμε τον σύλλογο τώρα που το έχει ανάγκη.

Για το ότι και ο ίδιος θέλει να βλέπει ένα γεμάτο Χαριλάου:

Μεγάλωσα με το Χαριλάου να έχει 15.000 εισιτήρια, με αυτήν την εικόνα μεγαλώσαμε, είδαμε sold out είδαμε πολύ κόσμο στο Χαριλάου, δεν αξίζει σε αυτόν τον σύλλογο να ταλαιπωρείται έτσι.

Οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο ας καταλάβουν τι σημαίνει Άρης.

Εμφανίστηκε και ένας κ.Παπαδόπουλος που πιθανά έχει κάτι να δώσει, έναν άνθρωπο που τον γνώρισα μέσα από κάποιες συγκυρίες και συζητήσαμε 2-3 πράγματα και έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα βρεθούν άνθρωποι ικανοί και οικονομικά εύρωστοι για να κάνουν τον Άρη έτσι όπως ονειρευόμαστε όλοι, δεν ταιριάζει στον Άρη να είναι σε αυτήν την κατάσταση χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον κ.Παπαδόπουλο για να ξανα-δημιουργήσουμε έναν μεγάλο σύλλογο.

Για το εάν ο ίδιος αντιλήφθηκε πως ο κ.Παπαδόπουλος ενδιαφέρεται πραγματικά:

Αυτήν την εικόνα έδειξε, έδειξε ενδιαφέρον πιο πολύ για τις ακαδημίες και για συνεργασίες, από εκεί και πέρα το σκεπτικό μου ήταν να κάνει το πρώτο βήμα, από την στιγμή που έγινε η πρώτη κίνηση μου δείχνει θετικά στοιχεία αυτή η εικόνα, είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε με τον κ.Καρυπίδη, μιλήσανε και οριοθετούν το μέλλον του συλλόγου.

Για το προφίλ του κ.Παπαδόπουλου:

Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με πολλές γνωριμίες, είχε μαζί του και έναν Αμερικάνο που ήταν μέτοχος στην Φιλαδέλφια στο MLS, τώρα πήρε τα ηνία των επαφών ο κ.Καρυπίδης και μακάρι να συνεχιστούν ώστε να γίνουν εντυπωσιακά πράγματα για τον σύλλογο.

Από ότι μαθαίνω έχει και δυο ανθρώπους δίπλα του που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, ο κ.Καρυπίδης έχει τα ηνία και μακάρι να βρεθούν και άλλοι άνθρωποι να μας δώσουν το όραμα που όλοι θέλουμε εδώ και 5 χρόνια.

Ενώ κλείνοντας για το εάν θεωρεί ότι ο κ.Παπαδόπουλος θα επεκταθεί περισσότερο ως προς την συνεργασία του με τον Άρη ανέφερε:

Από την στιγμή που μπήκε ως χορηγός και υπάρχει ενδεχόμενο να είναι με την Μπόκα δεν μπορεί να είναι όλα αυτά τυχαία, και από την συζήτηση που είχα εγώ έδειξε όντως ένα ενδιαφέρον και αυτά που γράφτηκαν στον τύπο είναι αλήθεια.

To Top