Κατσιαούνης: «Ο Άρης αδικήθηκε για δεύτερη βδομάδα»

Η νέα κάκιστη διαιτησία στέρησε από τον Άρη δυο βαθμούς και σ’ αυτό στάθηκε ο Αλέκος Κατσιαούνης που είδε κι αυτός για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα τους κίτρινους να αδικούνται και να τους καταλογίζεται πέναλτι που δεν έγινε ποτέ.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία επεσήμανε: «Ο Άρης αδικήθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια. Καταλογίστηκαν στην ομάδα δυο πέναλτι που δεν έγιναν ποτέ. Και 10 εκπομπές να κάνουμε δεν πρόκειται να βρούμε άκρη με τη διαιτησία».

Ο Κατσιαούνης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, πλέκοντας το εγκώμιο παικτών, προπονητών αλλά και του κόσμου ήταν εξαιρετικός σήμερα. «Γίνεται μια διαφορετική προσπάθεια το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η ομάδα στέκεται πολύ καλά αγωνιστικά κάτι που έδειξε στα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.  Εμείς στεκόμαστε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας που κάτω από δύσκολες συνθήκες παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που προσπαθούν για το καλύτερο».

Είναι χαρακτηριστικό ο Αλέκος Κατσιαούνης έφυγε από το γήπεδο μαζί με τον Σταύρο Λαμπριάκο φανερά ενοχλημένοι από την κακή διαιτησία. «Αν είναι δυνατόν. Φτάνει ποια. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή; Είναι ντροπή…» ακούστηκαν να λένε τα δυο μέλη της διοικούσας επιτροπής.

To Top