ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαούνης: «Ο Κουέστα ο καλύτερος τερματοφύλακας του Άρη, δεν φοβάμαι κανέναν στο κύπελλο»

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε για την νίκη του Άρη, αλλά και τους κιτρινόμαυρους πορτιέρο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για τους τερματοφύλακες του Άρη ανέφερε:

Ο καθένας με τα προτερήματα και τα ελαττώματα του, αλλά είναι τρεις πολύ καλοί τερματοφύλακες. Θεωρώ όμως ότι ο Κουέστα είναι ο καλύτερος και αξίζει να είναι βασικός.

Και ο Σιαμπάνης και ο Μπουσέ έδωσαν ότι χρειάστηκε η ομάδα, αλλά στην δική μου λογική ο Κουέστα πρέπει να παίζει στα περισσότερα παιχνίδια.

Για το ότι ήταν σε ομάδα που έφτασε να έχει δύο διπλά στην Αθήνα:

Την χρονιά του 86′ είχαμε κερδίσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εκτός έδρας, χάσαμε την νίκη στο τέλος με την ΑΕΚ που μας ισοφάρισε.

Για τον φετινό Άρη και την νίκη στο ΟΑΚΑ:

Όταν πας σε ένα ματς με την ΑΕΚ και απολαμβάνεις αυτό που βλέπεις, αυτό ικανοποιεί. Κάναμε κάποια διπλά αλλά δεν είχαμε ολοκλήρωση. Ο φετινός Άρης είναι μία ομάδα που μας φέρνει ολοκλήρωση, έχει μία ισορροπία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:

Αν δεν είχαμε τα άτυχα αποτελέσματα του Ιανουαρίου ο Άρης ήταν ικανός να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Ο Άρης δεν έχει ενδοιασμούς να παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Και στο κύπελλο εγώ δεν φοβάμαι κανέναν, έχει πλέον ο Άρης στόφα μεγάλης ομάδας.

Για τον Άκη Μάντζιο: Και εγώ στην αρχή δεν ήξερα πόσο μπορεί να ρολάρει η ομάδα αγωνιστικά. Πως θα διαχειριστεί τους παίκτες. Βλέπουμε όμως ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Το να πηγαίνουν και να πανηγυρίζουν οι παίκτες που δεν είναι βασικοί δείχνουν το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν αντιπαλότητες.

Για τον Τάις Λίμπρεχτς: “Ήταν από κορυφαίους προπονητές που είχα, μαζί με τον Αντώνη Γεωργιάδη και είχε βοηθήσει πολύ εκείνη την φουρνιά των νέων παικτών που ήμασταν”.

To Top