Κατσιαούνης: «Ο κόσμος νιώθει προδομένος από τα δικά του παιδιά. Προσωπικά μπαίνω σε διοίκηση Πρωτοδικείου»!

Ο Αλέκος Κατσιαούνης τόνισε με έμφαση ότι ο κόσμος του Άρη νιώθει προδομένος από τα δικά του παιδιά, κατέγραψε τις δυσκολίες που είχε η διοικούσα στο έργο της, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του Μάκη Κατσαβάκη.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής μιλώντας στο «Μακεδονία TV» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Αναλάβαμε ρόλο σε μια ΠΑΕ που κατέρρεε το καλοκαίρι και είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ο κόσμος βοήθησε μέχρι ένα σημείο, ίσως γιατί δεν κατάλαβε το μέγεθος των προβλημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι νιώθει προδομένος από αυτούς που διοικούσαν τα τελευταία χρόνια είτε στη διοίκηση είτε στους συνδέσμους. Νιώθει προδομένος από τα δικά του παιδιά που έφτασαν μια ΠΑΕ να έχει χρέη 25 εκατομμύρια ευρώ…».

Σχετικά με τους λόγους αποχώρησης του Κατσαβάκη είπε ότι: «Τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά. Δεν είναι παράπλευρη απώλεια μιας εσωτερικής διοικητικής διαμάχης, γιατί δεν νομίζω ότι υπήρχε τέτοια. Σίγουρα υπήρχαν διαφωνίες, άλλα όχι τόσο έντονες που να μιλάμε για διαμάχη».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις σχέσεις του Κατσαβάκη με τους παίκτες ο Κατσιαούνης είπε ότι: «Έγιναν κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μάλωσε και με όλη την ενδεκάδα. Αυτά που έγιναν συμβαίνουν σε κάθε ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής δεν πήγε στα αποδυτήρια των παικτών μετά την παραίτησή του σχολίασε ότι: «Έγινε ότι έγινε, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας».

Για το ποιοι έκαναν τις μεταγραφές ο Κατσιαούνης είπε: «Η διοίκηση μαζί με τον προπονητή επέλεξαν τους παίκτες σε απόλυτη συνεννόηση με βάση την οικονομική μας κατάσταση. Το μπάτζετ φέτος ήταν 1,1 εκατομμύρια μαζί με τους προπονητές, ενώ άλλες χρονιές ήταν πολλαπλάσιο. Είχαμε καλή συνεργασία με τον κ. Κατσαβάκη, με τον Μιχαλήτσο που ήταν στο σκάουτινγκ, τόσο εγώ όσο και ο Λαμπριάκος».

Σε ότι αφορά την επιλογή του νέου προπονητή παραδέχθηκε ότι: «Είναι μια δύσκολη απόφαση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή Υπάρχουν πολλά ονόματα, όπως είναι οι Αναστασίου, Όγιος κ.α. αλλά δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν. Ευτυχώς έχουμε λίγο χρόνο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι Έλληνας, αλλά μπορεί να είναι οποιοσδήποτε».

Σε ερώτηση εάν θα έμπαινε ο ίδιος σε διοίκηση Πρωτοδικείου απάντησε ότι: “Το έχω πει και στα υπόλοιπα μέλη, ότι εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις εκείνες, εγώ προσωπικά μπαίνω σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου”.

To Top