ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαούνης: “Πρόταση αλλαγής αυτή του Νίκου Αρβανιτίδη, απέτυχε ο Καλαϊτζίδης”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης, μίλησε για το ενδιαφέρον του Νίκου Αρβανιτίδη να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα των κιτρινόμαυρων, την περσινή παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και τις αποφάσεις του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την επιλογή του να στηρίξει την κίνηση του Νίκου Αρβανιτίδη: “Εγώ θα μιλήσω σαν Αρειανός και όχι σαν μέλος κάποιας κίνησης. Η κίνηση του Νίκου Αρβανιτίδη έχει να κάνει με φίλους του επιχειρηματίες και ο Γιώργος Αρβανιτίδης θα έχει απλώς συμβουλευτικό ρόλο, εφόσον χρειαστεί να πει την άποψή του. Εγώ έχω κάνει μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους, οι οποίοι μου έχουν κάνει μία πρόταση να έχω ένα ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εάν αναλάβουν αυτοί. Πιστεύω ότι η πρόταση του Νίκου Αρβανιτίδη έχει υγεία, έχει ρεύμα, θέλει να φέρει κάτι καινούριο στον Άρη, αλλά και να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Γιατί κακά τα ψέμματα όλοι μας θέλουμε να ξεπεραστούν τα εμπόδια στο αγωνιστικό κομμάτι και να δούμε τον Άρη στην επόμενη κατηγορία”.

Για τις κινήσεις που έχουν κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι: “Εμάς πρώτη μέριμνά μας είναι η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Φούτμπολ λιγκ. Για όλα τα υπόλοιπα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε μετά τη Δευτέρα. Η πρόταση του Νίκου Αρβανιτίδη είναι να φέρει την αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει δοκιμαστεί και είναι δεδομένη η αγωνιστική αποτυχία. Σκοπός δικός μας είναι να έρθουμε τη Δευτέρα να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας με τον καλύτερο τρόπο. Από κει και πέρα θα ήταν πολύ άσχημο αρχίσουμε να λέμε ονόματα και να αφήσουμε στον αέρα του ραδιοφώνου να αιωρούνται καταστάσεις. Από την πλευρά μας αυτό που έχω να πω για το αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι όλα θα γίνουν οργανωμένα, όλα θα γίνουν σωστά, όλα όταν πρέπει. Επίσης θα πρέπει όλοι να θεωρούν δεδομένη την επαναλειτουργία των ομάδα Κ17 και Κ19, οι οποίες στην κυριολεξία τινάχθηκαν πέρσι στον αέρα από τον κ. Καλαϊτζίδη, γιατί είχε βγει ανοικτά μπροστά σε αθλητές και γονείς της Κ17 και Κ19, ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι ομάδες και θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Εγώ δεν αναλαμβάνω τίποτα τους είπε χαρακτηριστικά και δεν αναγνωρίζω κανέναν από εσάς. Επίσης ο κ. Καλαϊτζίδης μάλωσε με τους κ.κ. Οικονομίδη και Πασιαλή για τις Ακαδημίες και για όλα βρέθηκαν στα δικαστήρια. Εδώ και έναν χρόνο παρακαλούμε τον κ. Καλαϊτζίδη να αποσύρει τις μηνύσεις, γιατί στρέφεται κατά δύο παλαιμάχων του Άρη και παραμένει ανένδοτος”.

Για την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη χρονιά που μας πέρασε: “Εάν ο Άρης αγωνιστεί στη Φούτμπολ λιγκ θα έχει να αντιμετωπίσει ομάδες λιοντάρια. Ο κ. Καλαϊτζίδης τη χρονιά που μας πέρασε δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον έναν και μοναδιό αντίπαλό του στην κατηγορία. Η ομάδα αντί να είναι πρώτη και με διαφορά στη Γ’ Εθνική, βρέθθηκε ακόμη και έβδομη. Ειλικρινά άμα ήμουν στη θέση του κ. Κάλας όχι μόνο δεν θα έκανα πρόταση για να αναλάβω ξανά τον Άρη, αλλά θα έμενα και μακριά από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Δηλαδή η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα έρθουν τη Δευτέρα και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι θα μπορέσουν να ανεβάσουν την ομάδα στη Φούτμπολ λιγκ και να τη φτάσουν ακόμη και στη Σούπερ λιγκ. Εγώ κλείνω υπέρ της πρότασης του κ. Αρβανιτίδη γιατί τουλάχιστον μπορεί να φέρει την ομάδα στη Σούπερ λιγκ και μετά να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι”.

Για το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Ερασιτέχνης με τον κ. Κάλας: “Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου προτάθηκε να συνεργαστώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τι θα γίνει με τις συμφωνίες και τα μνημόνια του κ. Κάλας με τον Ερασιτέχνη θα πρέπει να σας απαντήσουν οι άνθρωποι της ομάδας του κ. Αρβανιτίδη. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν γίνει δυο τρία μνημόνια, όλα είναι υπέρ του κ. Καλαϊτζίδη για να διασφαλίσουν την επένδυση του αδερφού του. Εγώ αν ήμουνα στη θέση του κ. Κάλας θα ντρεπόμουν να ζητήσω χρήματα μετά την αγωνιστική αποτυχία του αδερφού μου. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν ξερω αν την ασπάζεται ο Αρειανός. Υπάρχουν σίγουρα περισσότερα από ένα μνημόνια και όλα για να διασφαλιστεί η πλευρά του κ. Καλαϊτζίδη”.

Για την απόφαση του Ερασιτέχνη να μην επιτρέψει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στη γενική συνέλευση: “Προς Θεού εάν δεν μπορεί ο κόσμος του Άρη να ενημερωθεί για την περσινή αγωνιστική αποτυχία. Πως θα πάμε σε μία διαδικασία επιλογής της καλύτερης πρότασης, εάν δεν ενημερωθούμε όλοι για την περσινή αγωνιστική αποτυχία. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν έχει το σθένος να έρθει μπροστά στον κόσμο του Άρη και να εξηγήσει τα πράγματα. Είναι σαν να σας χρωστάω εγώ 100.000 ευρώ και να αρχίζω να σας μιλάω για οφειλή των 50.000. Δηλαδή από μόνος μου καλύπτω (κουρεύω) το 50% του χρέους. Έτσι προσπαθεί να κάνει ο Ερασιτέχνης”.

Για την απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να καταθέσει στον ειδικό ανακριτή: “Είναι λογικό από τη στγμή που μπλέχθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης, να μπαίνει και ο Άρης μπροστά σ’ αυτήν την υπόθεση. Ορισμένοι ζήτησαν από το προεδρείο του Ερασιτέχνη να εκδοθεί ανακοίνωση και να διαχωρίσει ο Άρης τη θέση του, αλλά ο κ. Οικονόμου δεν το επέτρεψε”.

Για την οικονομική συνέπεια που έδειξε ο κ. Κάλας κατά τη διάρκεια της θητείας του: “Ναι μεν προσέφερε 500.000 στο διάστημα της θητείας του, αλλά οι 250.000 πήγαν σε πέντε παίκτες της επιλογής του αδερφού του που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Στον Καλογέρη, τον Γεωργιάδη τον Σανιά τον Νλουντούλου και τον Σαμαρά. Ήταν καθαρά επιλογές του κ. Καλαϊτζίδη και ήρθαν στον Άρη για να ανεβάσουν την ομάδα. Αυτά είναι τα γεγονότα και δεν μπορεί να τα διαψεύσει κανένας”.

To Top