Κατσιαούνης στο PRESSARIS: «Όλοι μαζί για να σωθεί ο Άρης»!

Η επιτροπή σωτηρίας του Άρη δραστηριοποιείται. Σε λίγες ώρες αναλαμβάνει δράση και ζητάει την ανταπόκριση όλων των Αρειανών. Οι ώρες είναι κρίσιμες για τον σύλλογο, ο οποίος -εκτός των άλλων- έχει αντίπαλό του τον χρόνο.

Ο Αλέκος Κατσιαούνης ένας εκ των ανθρώπων που μετέχουν ενεργά σ΄ αυτή την προσπάθεια, όντας μέλος της επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης δίνει το στίγμα και κάνει έκκληση στον κόσμο για συμμετοχή.

«Περιμένουμε από τον κόσμο του Άρη να ευαισθητοποιηθεί σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες. Τους περιμένουμε όλους. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα για προλάβουμε ημερομηνίες και διασώσουμε ότι μπορούμε» υπογράμμισε μιλώντας στο PRESSARIS ο βετεράνος τερματοφύλακας των κίτρινων και συνέχισε:

«Θα είναι καταστροφή εάν δεν αντιληφθούμε το οριακό σημείο που βρίσκεται η αγαπημένη μας ομάδα. Πρέπει να δείξουμε όλοι ενδιαφέρον και να κρατήσουμε κοινή γραμμή. Ζητάμε από τους παράγοντες να δουν θετικά αυτή τη προσπάθεια».

 

Ο Αλέκος Κατσιαούνης δεν έκρυψε παράλληλα πως περιμένουν να ευαισθητοποιηθούν όσοι θέλουν να συνδράμουν μέσω μιας οργανωμένης προσπάθειας προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι υα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο και συμπλήρωσε: «Το συμφέρον του Άρη είναι πάνω απ’ όλα».

To Top