Κατσιαούνης: “Ψυχοφθόρος διαδικασία που μας έχει τρελάνει όλους, αναγκαίο να μείνουμε ενωμένοι!”

Για την ψυχοφθόρο διαδικασία του Άρη να παραμείνει στην κατηγορία, για την δική του θητεία στην ΠΑΕ ως μέλος της διοικούσας επιτροπής και για τον Γιώργο Κατίδη μίλησε ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal τόνισε πως “χρειαζόμαστε δυο νίκες με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης στην έδρα μας. Θέλουμε κι από τέσσερις ως έξι βαθμούς στα εκτός με Ατρόμητο και Ξάνθη. Με 9-10 βαθμούς είμαστε στον στόχο μας γιατί είναι εις βάρος μας οι ισοβαθμίες με κάποιες ομάδες. Μιλάμε για μια ψυχοφθόρο διαδικασία που μας έχει τρελάνει όλους και δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε καλά τα βράδια μας. Είναι αναγκαίο να μείνει ο σύλλογος ενωμένος αυτές τις στιγμές γιατί ο στόχος είναι κοινός”.

Ήταν παρών και στα Γιάννενα: “Ημουν και στα Γιάννενα και θέλω να πω κάτι. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, ενδεχομένως η απόδοσή μας ήταν χειρότερη από αυτή που όλοι θέλαμε κι ας είχαμε τρία δοκάρια. Η ανατροπή όμως που έγινε στον Γιαννιώτα ήταν πέναλτι. Και δεν ασχολείται κανείς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία; Κι αυτό συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. Ξαναδείτε σας παρακαλώ αυτή τη φάση με τον Γιαννιώτα. Είναι μαρς πέναλτι. Γιατί δεν μας το δίνουν;”.

Για την περίοδο της δικής του θητείας υπογράμμισε πως “θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Βρήκαμε την ομάδα με 13 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνον οι 5 ήταν επαγγελματίες. Δημιουργήσαμε με κόπους και βάσανα ένα ρόστερ, αποκτήθηκαν τρεις ξένοι, υπήρχαν πολλά προβλήματα και έλλειψη ηρεμίας, όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αποχωρήσαμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα πικρίας. Πίκρα και δηλητήριο για μένα θα είναι να μην πετύχει η ομάδα τον σκοπό της. Τα υπόλοιπα που αφορούν τη δική μας θητεία θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και να τα αναλύσουμε με ηρεμία στο μέλλον. Τώρα άλλα πράγματα προέχουν όπως η νίκη επί του Πανθρακικού και σίγουρα όχι η άνευ ουσίας κριτική”.

Για τον Γιώργο Κατίδη σχολίασε ότι “στο παρελθόν είχα μαζί του πολύωρες συναντήσεις για διάφορα πράγματα. Του είχα μιλήσει ευθέως, γιατί υπήρξα κι εγώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, για ορισμένα ζητήματα που είχαν να κάνουν με τη νοοτροπία. Είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί με αλλοπρόσαλλη θα έλεγα σκέψη. Είναι ένα παιδί που θέλει πάντα πρώτους να είναι διαφορετικός. Πιστεύω αυτό που είπα πως δεν έχει καμία σχέση με την ιδεολογία που συμβολίζει η κίνηση που έκανε. Αρμοδιότεροι να κρίνουν τώρα είναι οι παράγοντες της ΑΕΚ. Αν με ρωτήσετε προσωπικά, θα σας πω ότι πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι κατακριτέο αυτό που έκανε, όμως ας μην τον σκοτώσουμε ποδοσφαιρικά. Θέλει μια ιδιαίτερη μεταχείριση και ο ίδιος και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε”.



To Top