ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσιαρός για την επόμενη μέρα του Άρη: “Στήριξη, βασικό κορμό και καλό προγραμματισμό” (audio)

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε στον Flash 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” για τον αποκλεισμό των κιτρινόμαυρων από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Αντρέι Γκρέι και τα όσα έχει ακούσει από το βράδυ της Τετάρτης, τον τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία, ενώ έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τον αποκλεισμό του Άρη: “Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι οδυνηρό γιατί βρίσκουμε έναν πιο θρίλερ τρόπο για να αποκλειστούμε. Με τον Ολυμπιακό φτάσαμε στο 80′, κερδίσαμε ένα πέναλτι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αντιθέτως δεχθήκαμε το γκολ και τελείωσε η πρόκριση. Όλα τα θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια. Λιβάγια, Μπουχαλάκης με το… κρυφτό, τα δύο πέναλτι με τη Λαμία. Τα έχουμε ζήσει όλα. Γι’ αυτό είμαι περήφανος για την ομάδα μου πως παρά τους τόσους αποκλεισμούς ο κόσμος είναι δίπλα”.

Για το ματς Άρης – Ολυμπιακός: “Μπορώ να πω πως παρόλο που κατεβάσαμε μια 11άδα περίεργη γιατί αναγκαστήκαμε να παίξουμε με δύο αριστερά μπακ, με δεξί εξτρέμ με παίκτη που παίζει στο χώρο του κέντρου, δικαιούμασταν πανηγυρικά την πρόκριση, έστω τη νίκη που θα μας πήγαινε στην παράταση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε καταστάσεις. Παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αλλά πραγματικά είναι κάτι σαν μα μη μας θέλει. Κακός ο Ολυμπιακός. Παρόλα τα προβλήματά μας ήμασταν πάρα πολύ καλοί”.

Για τον Γκρέι: “Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι εντολή προπονητή στο ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι. Αποκλείεται ο προπονητής να έδωσε σε άλλον εντολή πέραν του Γκρέι. Το πέναλτι που κέρδισε, το πήρε παλικαρίσια. Είχε κάνει μια πολλή δύσκολη ενέργεια”.

Για τον τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία: “Κρίμα για τον παίκτη και την ομάδα. Έχει δείξει ότι ένας ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Ειδικότερα μετά τα τρία γκολ που έβαλε στο προηγούμενο ματς. Μακάρι να επιστρέψει γερός και δυνατός και να τον ξαναδούμε. Είναι τα παιχνίδια της ζωής. Ήρθε ένας τραυματισμός τη στιγμή που ένιωθε καλά που θα τον αφήσει πίσω. Είναι η περίοδος που ο αθλητής θα την περάσει μόνος του”.

Για την επόμενη μέρα του Άρη: “Πάντοτε σαν Άρης έχουμε έναν στόχο. Μείναμε πολύ νωρίς εκτός Κυπέλλου. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι καταστροφή. Ο κόσμος έχει δείξει ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα παρά τη στεναχώρια του. Το γήπεδο και την άλλη εβδομάδα θα έχει κόσμο. Πάντοτε θα είναι εκεί! Χρειάζεται διαχείριση και πολλή υπομονή από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί. Η ευθύνη πάντοτε βαραίνει τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Έχουν αποδείξει όμως ότι προσπαθούν να αλλάξουν τις καταστάσεις. Θα ήθελα να παίρναμε έναν τίτλο, αλλά… Ο σχεδιασμός πρέπει να γίνεται το καλοκαίρι. Ο Άρης χρειάζεται στήριξη, βασικό κορμό, καλό προγραμματισμό και προπονητή”.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: “Έχει προσφέρει πάρα πολλά. Έχει βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει νοοτροπία. Το ότι βρισκόμαστε κάθε χρόνο στην Ευρώπη είναι σημαντικό. Χρειάζεται και αυτός στήριξη. Είναι και το οικονομικό κομμάτι ένα σκέλος. Η ομάδα δεν πρέπει να χάσει οτιδήποτε άλλο”.

Για το πανό της Θύρας 1: “Δεν το κατάλαβα ακριβώς το πανό. Δεν είναι στη δική μας νοοτροπία τα πανό κατά κάποιας ομάδας ή υπέρ κάποιων συλληφθέντων που βγάζουν κάποιοι άλλοι. Εμείς πρέπει να ασχολούμαστε με τον Άρη. Εμείς είμαστε πολύ υπερήφανος λαός”.

To Top