ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαρός: «Πολυεργαλείο ο Εντιαγέ, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Ματέο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό, είδε το παιχνίδι με τον Βόλο και μίλησε στο Yellow Radio 101,7 σχετικά με τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε:

Είναι κάτι που το διασκεδάζω, κάτι που μου αρέσει, κάτι που μου λείπει. Έκανα μία πολύ ωραία βόλτα, πήγα στο γήπεδο για να δούμε ποδόσφαιρο. Εμείς πήγαμε νωρίς στο γήπεδο, καταφέραμε να μπούμε. Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στο χόρτο και θα ήθελα πάρα πολύ οι φιλοξενούμενοι να έχουν παντού οπαδούς. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει ανούσιο, ομάδες παίζουν χωρίς φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του λαού, η όλη διαδικασία του γηπέδου είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο.

Για τον Βόλο:

Έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που λίγοι θα καταφέρουν να την κερδίσουν. Ο Άρης αξίζει συγχαρητήρια για την νίκη που πήρε, η ομάδα έχει αρχίσει και ρολάρει και θα δούμε εικόνα όπως η περσινή. Έχουμε ξαναβρεί την χημεία μας, την νοοτροπία μας και εστιάζουμε στο να βελτιωνόμαστε. Ο Άρης έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα πρωταγωνιστήσει.

Για την απουσία του Μπερτόγλιο:

Eίναι κρίμα για το παιδί, έχει εξελιχθεί σε μία περίπτωση value for money και θα λείψει από τον Άρη. Ήταν άτυχος που αυτό συνέβη στο παιχνίδι που ήταν αρχηγός. Εκείνη την στιγμή αντέδρασε ενστικτωδώς, έγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Αντέδρασε απευθείας και έκανε λάθος. Και εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα ότι έκανε ο Μπερτόγλιο.

Για το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την κριτική που είχε γίνει:

Βλέπουμε ποδόσφαιρο που μας αρέσει, δεν γίνεται πάντα να βγαίνουν όλα, τα αποτελέσματα θα έρθουν αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν γίνεται να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια.

Για τους Εντιαγέ και Ματέο:

Ο Εντιαγέ είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή, όλοι θα τον θέλανε στην ομάδα τους. Ο Ματέο μας θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που είδαμε την πρώτη χρονιά που είχε έρθει στον Άρη, αν συνεχίσει έτσι θα τρίβουμε τα μάτια μας.

To Top