ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατσικάρης: «Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης»

Δεν διέφερε πολύ η τοποθέτηση του Φώτη Κατσικάρη από εκείνη του βοηθού του, Θανάση Σκουρτόπουλου όσον αφορά τον προημιτελικό με την Ισπανία.

Η Ελλάδα την Τρίτη (15/9) δίνει τη δική της μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός μία μέρα πριν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε σε αυτή:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός πως φτάσαμε μέχρι εδώ με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αλλά έχουμε κι εμείς από την πλευρά μας ένα πολύ καλό σύνολο».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Γκασόλ είπε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον κάνουμε να κουραστεί και να φτάσει στο σημείο στο τέλος να πει “δεν μπορώ άλλο”. Πρέπει να τον αναγκάσουμε να τρέξει με το pick n roll, να τον φθείρουμε ακόμη και με φάουλ αν χρειαστεί».

Για το αν η Εθνική θέλει… εκδίκηση από την Ισπανία τόνισε: «Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης ή ρεβάνς ούτε θέμα απάντησης επειδή κάνω καριέρα στην Ισπανία και η οικογένεια μου ζει εκεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε και νομίζω πως έχουμε τις λύσεις. Έχουμε πολλούς και διαφορετικούς παίκτες για όλες τις διαφορετικές καταστάσεις».

To Top