ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσικογιάννης: “Απαράδεκτο αυτό που έγινε με την Λαμία – Μεγάλη ομάδα ο Άρης”

Περισσότερο σεβασμό από τη διαιτησία ζητά ο Γιώργος Κατσικογιάννης μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε η Καλλιθέα την Κυριακή (02/04) από τη Λαμία. Ο 28χρονος άσος της αθηναϊκής ομάδας εξέφρασε τα παράπονα που έχουν…

Αναλυτικά όσα είπε στο FL News:

Αρχικά, αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε η Καλλιθέα στα προηγούμενα ματς με ΟΦΗ και Λαμία, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες:

«Ήταν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αξίζαμε όχι μόνο την ισοπαλία, αλλά ακόμα και τους τρεις βαθμούς. Η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο αυτό, πρέπει να βάζεις και γκολ. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε».

Για τον αγώνα με τη Λαμία είπε:

«Χάσαμε με πέναλτι, που δεν υπάρχει πουθενά από μία ομάδα, που δεν έκανε φάση. Πρέπει να σέβονται την Καλλιθέα. Είναι ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Αυτό που έγινε με τη Λαμία ήταν απαράδεκτο. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που δεν υπάρχει, δεν έδωσε υπέρ μας πέναλτι και συνεχώς σφύριζε φάουλ που δεν υπήρχαν κοντά στην περιοχή μας για να μας βάλει μέσα. Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία ιδιαίτερα σε παιχνίδια αρκετά κομβικά. Θέλουμε να μας παίζουν στα ίσα, ζητάμε το 50-50».

Για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή (09/04) απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»:

«Ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν μπορούμε παρά να πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Μπορώ να πω ότι με τους πρωτοπόρους παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, σίγουρα γιατί δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Αντιθέτως απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς έχουμε περισσότερο άγχος και δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο, που θα θέλαμε. Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι μόνο οι βαθμοί».

Στα εναπομείναντα παιχνίδια το έργο της Καλλιθέας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, καθώς ο αθηναϊκός σύλλογος θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες με τις οποίες έχουν κοινούς στόχους σε «μάχες» ζωής και θανάτου για πολλούς…

«Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας με ομάδες που θέλουν να σφραγίσουν επίσης την παραμονή τους. Είναι παιχνίδια που δεν δίνουν μόνο τρεις βαθμούς, αλλά… εξάποντα. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε νίκες εντός έδρας και να μαζέψουμε από τα εκτός ό,τι καλύτερο»

Για την πορεία της Καλλιθέας και τον στόχο της παραμονής:

«Πιστεύω ότι η Καλλιθέα θα μπορούσε να είχε πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία φέτος. Έχουμε καλό ρόστερ, αλλά σε πολλά ματς ενώ είχαμε καλή παρουσία, δεν πήραμε τους βαθμούς. Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ θετικό. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε σαν άλλους, που δίνουν… φιλικά. Κοιτάμε όλους στα μάτια. Η Καλλιθέα δεν δίνει παιχνίδια. Παίζει μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων».

To Top