Χωρίς κατηγορία

Κατσικοκέρης, Καλουτζέροβιτς για την επίθεση, Οσενί για το κέντρο

Η ευρεία σύσκεψη ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον Μάκη Κατσαβάκη κατέληξε σε ένα συμπέρασμα. Οι κίτρινοι πρέπει να ενισχυθούν και θα το κάνουν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Άρης εκτός απροόπτου θα πάρει δυο παίκτες. Έναν στην επίθεση και έναν στο χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ. Μπορεί και περισσότερους, εφόσον υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως είναι π.χ. του Αντρία Καλουτζέροβιτς ή επιλογή του προπονητή όπως π.χ. είναι ο Άγγελος Σικαλιάς.

Ο Άρης αυτήν τη στιγμή ρίχνει μεγάλο βάρος σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή στον Νίκο Κατσικοκέρη. Κατ’ αρχήν σήμερα αναμένεται να γίνει επαφή των κίτρινων με τη διοίκηση του Εργοτέλη για να αποκτηθεί ως δανεικός ο νεαρός επιθετικός (είναι στην κατηγορία των «24αρηδων»). Ο Άρης είναι αποφασισμένος να δώσει και παίκτες από την πλευρά του ως δανεικούς. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 Την ίδια ώρα, στα χέρια του Μάκη Κατσαβάκη είναι μια περίπτωση επιθετικού από το εξωτερικό, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική «ευκαιρία». Πρόκειται γι αυτήν του Άντρια Καλουτζέροβιτς, ο οποίος ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου, έχει μεγάλο σε κόστος τριετές συμβόλαιο, αλλά είναι διατεθειμένος να το αφήσει για να έρθει ως δανεικός και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

 Την περίπτωσή του 25χρονου Σέρβου στράικερ μελετά ο Κατσαβάκης, ο οποίος για τη θέση του αμυντικού χαφ δείχνει προτίμηση  στον Έντι Οσενί.

O 24χρονος Νιγηριανός Βαχίντ Ακάνι Οσενί τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κατσαβάκης ήθελε διακαώς τον Ούγγρο Βαντόζ της Ναϊμέγκεν, αλλά αυτός δεν δείχνει στην παρούσα φάση διατεθειμένος να πει το ναι στον Άρη και οδεύει στην Γκρόνιγκεν.

Δεύτερη επιλογή ήταν ο Κούρτο της Μορεϊνένσε, αλλά τελικά αυτό που ίσως γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Οσενί είναι ότι μπορεί να παίξει εκτός από αμυντικό χαφ και στόπερ, αλλά και το κασέ του που είναι στα φετινά πλαίσια του Άρη.

Παράλληλα, θα γίνει μια προσπάθεια ακόμη για τον Άγγελο Σικαλιά, όπως επισημάναμε σε άλλο ρεπορτάζ.

To Top