ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατσουράνης: “Κόψτε 500.000 ευρώ από κάθε ομάδα της Σούπερ λίγκας, για τη Φούτμπολ λιγκ”

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Φούτμπολ λιγκ έκανε την Τετάρτη (23/11) ο Κώστας Κατσουράνης, με δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής πρότεινε οι «μεγάλοι» να λαμβάνουν 5.500.000 ευρώ αντί για 6.000.000 για τα τηλεοπτικά και οι 500.000 να παραχωρούνται σε συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Τα τελευταία χρόνια στην Πελοπόννησο μοναδική ομάδα σε τοπ επίπεδο είναι ο Αστέρας. Είναι μία ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Δεν του λείπει τίποτα, ίσως μόνο περισσότερος κόσμος. Αλλά τώρα δημιουργεί μια γενιά οπαδών.

Στην Πελοπόννησο υπάρχουν ιστορικές ομάδες. Για εμένα κάθε πόλη πρέπει να έχει μία ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Διότι πρέπει να δούμε λίγο και την Β’ Εθνική, όπου και πάλι υπάρχουν τρόποι για να αναβαθμιστεί. Από εκεί θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις το προϊόν σου και θα έχει οφέλη και η Α’ Εθνική. Πάρα πολύ απλά, μία μεγάλη ομάδα αντί να πάρει 6 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά, μπορεί να πάρει 5.5 και οι 500.000 να πάνε στις ομάδες της Β’ Εθνικής.

Ένα 15% από όλες τις ομάδες της Α’ Εθνικής. Νομίζω είναι απλά τα πράγματα. Για όλα υπάρχουν τρόποι, αλλά νομίζω δεν θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τους λόγους. Ελπίζω ο κόσμος να αρχίσει να το βλέπει αλλιώς το πράγμα και να γυρίσει στα γήπεδα, τουλάχιστον σε ομάδες που κάνουν προσπάθειες μέσα από την καρδιά τους. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που θα εκτιμήσει ο κόσμος».

To Top