ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατ’ αρχήν συμφωνία Δόξας Δράμας με Πετρόπουλο, βλέπει και Γουνδουλάκη, Μάκο

Tην φανέλα της Δόξας Δράμας προβάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος. Οι δύο πλευρές την Δευτέρα (18/9) είχαν μια καθοριστική επαφή και ουσιαστικά ήρθαν σε μια καταρχήν συμφωνία.

Η διοίκηση των δραμινών κατέθεσε υψηλή πρόταση, για τα δεδομένα της κατηγορίας στον 31χρονο άλλοτε διεθνή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του FL News πλησιάζει ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με τα εισιτήρια στο… χέρι και αύριο αναμένεται να μεταβεί στην Δράμα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και αν όλα εξελιχτούν ομαλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η περίπτωση Πετρόπουλου απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τους Δραμινούς και αρκετοί ήταν αυτοί που έδειξαν προτίμηση στον πρωταθλητή την περσινή σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης (με σημαντική συμβολή καθώς σημείωσε 9 γκολ) αντί του Παντελή Καπετάνου. Η περίπτωση του τελευταίου δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Δόξας συνεχίζει να κοιτάει άλλες περιπτώσεις”. Τέτοιες είναι τόσο ο 34χρονος μέσος, Φανούρης Γουνδουλάκης αλλά και ο 30χρονος αμυντικός μέσος, Γρηγόρης Μάκος. Ο πρώτος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Πλατανιά και ο δεύτερος από τον Παναιτωλικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και με τους δύο είναι σε ανοιχτή γραμμή.

To Top