“Καυτή” ατμόσφαιρα από τον κόσμο και ραντεβού την… Κυριακή με τη Βέροια!

Το Κλεάνθης Βικελίδης ξεχείλιζε σήμερα από την “καυτή ενέργεια” που μετέδιδαν οι φίλαθλοι του Άρη στον αγωνιστικό χώρο! Ο κόσμος του Άρη ήταν εκεί, παρά τις πικρίες του και προσπάθησε με τον γνωστό εντυπωσιακό του τρόπο, με τις εκδηλώσεις που μόνο αυτός γνωρίζει να δημιουργήσουν συνθήκες “καυτής έδρας”, την οποία ένιωσαν οι παίκτες των κίτρινων αλλά και οι αντίπαλοι.

Η έδρα του Άρη μπορεί να στέρησε στο παρελθόν πολλούς βαθμούς, αλλά σήμερα έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την αντεπίθεση και την επιβίωση της ομάδας!

Κανείς δεν σταμάτησε να φωνάζει από το πρώτο λεπτό που έγινε η σέντρα μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δείχνοντας τι σημαίνει Χαριλάου.

Μετά από πολλούς μήνες ο κόσμος αποχώρησε με ένα χαμόγελο ελπίδας και φυσικά την ικανοποίηση μιας νίκης που δίνει κουράγιο σε έναν τόσο ανηφορικό δρόμο. Όλοι έδωσαν φυσικά ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος, στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου στις 5.15μ.μ. ο Άρης υποδέχεται την Βέροια. Σε ένα ακόμη ραντεβού… ζωής και επιβίωσης!

To Top