ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καφρίλα των Τούρκων, γιούχαραν για τους νεκρούς, αλλά και τον εθνικό μας ύμνο στο 0-0 με την Ελλάδα! (video)

Θα μπορούσε να ‘ναι μια αρχή! Βγάζοντας κάτι από το τσαγανό του παρελθόντος -τουλάχιστον αμυντικά- η Εθνική εμφανίστηκε βελτιωμένη και στο δεύτερο ματς του Σκίμπε έμεινε όρθια στην Τουρκία (0-0).

Ο Μίχαελ Σκίμπε, χάρη στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κατάφερε να πάρει και καλό αποτέλεσμα στο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» απέναντι στην Τουρκία και τουλάχιστον να εμφανίσει ένα συμπαγές στο ανασταλτικό κομμάτι συγκρότημα.

Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα και του Τούρκου ομολόγου του, Αχμέτ Νταβούτογλου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έδειξε να λειτουργεί καλά ανασταλτικά, όμως ο τομέας της δημιουργίας είναι εκείνος που θα απαιτήσει σκληρή δουλειά, αν θέλει να βελτιώσει την εικόνα της.

Πολύ καλή συνεργασία από τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Παπαδόπουλο, έκαναν δουλειά τα αμυντικά χαφ, μόνοι και δίχως στηρίγματα οι Φορτούνης και Μήτρογλου.

Την ίδια ώρα ίχνος ανθρωπιάς δεν έδειξε μερίδα Τούρκων στις εξέδρες. Στο φιλικό της Εθνικής κάποιοι… απίθανοι γιούχαραν έντονα κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Μεγάλη μερίδα των Τούρκων στις εξέδρες του φιλικού με την Εθνική μας δεν σεβάστηκε δευτερόλεπτο τους αδικοχαμένους της τρομοκρατικής επίθεσης του Παρισιού…  Επίσης αποδοκίμασαν και κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου της Ελλάδας.

Την ώρα που ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δώσει το σύνθημα για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των νεκρών, οι γείτονες μόνο αυτό δεν έκαναν.

Με έντονες αποδοκιμασίες που συνοδεύτηκαν από συνθήματα, «διέκοψαν» με τον τρόπο τους τον ελάχιστο φόρο τιμής που θα μπορούσε να αποτίσει το ποδόσφαιρο…

To Top