ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καψάλης: “Μεγάλη πρόκληση για μένα ο Άρης…”

Ο Στέλιος Καψάλης είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Βέρμιο, ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από τον Άρη και σήμερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων:

Μέχρι τώρα έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, με πολύ τρέξιμο, με πολύ δουλειά με την μπάλα. Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές επειδή είμαστε ακόμη στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύουμε κάθε μέρα και περισσότερο και με τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα, πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σημείωσε αρχικά ο 24χρονος παίκτης.

Για την δική του παρουσία στην προετοιμασία:“Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της”.

Για την έλευση παικτών που αυξάνει τον ανταγωνισμό σε κάθε θέση:
“Ο ανταγωνισμός αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό κάνει μόνο καλό στην ομάδα, γιατί ο κάθε παίκτης προσπαθεί να διεκδικήσει την θέση του”.

Για το επίπεδο που έχει ανέβει η ομάδα:“Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο πλέον και μία ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να κινείται σε αυτό το επίπεδο”.

Οι πρώτες του εντυπώσεις από τον Πάκο Ερέρα: “Του αρέσει να δουλεύει περισσότερο με την μπάλα, είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει αυτό. Τα τρεξίματά μας συνδυάζονται με πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Τα πάντα συνδυάζονται με ποδόσφαιρο”.

 

 

To Top