ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καψάλης: «Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί, όνειρό μου να παίξω σε ένα γεμάτο Χαριλάου»

Ο Στέλιος Καψάλης μπορεί να θεωρείται παίκτης του Άρη και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε στο Yellow Radio για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, αναφέροντας αρχικά για τον προπονητή: «Έχω γνωριστεί με τον Πάκο Ερέρα, μου φάνηκε πολύ ευδιάθετος και χαρούμενος άνθρωπος, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά, δεν έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα για λεπτομέρειες. Ανεβαίνω μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, έχω περάσει εξετάσεις, είναι όλα όπως πρέπει.

Για το πως νιώθει που θα αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως ο Άρης: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο σε όλη την Ελλάδα και έχει πολλές απαιτήσεις, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα ο Άρης».

Για το πως περιμένει την φετινή χρονιά: «Μιλάμε για άλλες απαιτήσεις, ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί, δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους, είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται: «Μπορώ να αποδώσω καλύτερα ως κεντρικός αμυντικός, έχω παίξει την περσινή χρονιά και ως αριστερό μπακ».

Για το μήνυμα που έχει να δώσει στον κόσμο του Άρη: «Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα, ονειρεύομαι να παίξω σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top