ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καϊτεζίδης: «Εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών στη διάθεση του Άρη! Ομάδα για Ευρώπη»

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζιδης μίλησε με αφορμή την χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων του Πανοράματος από τον Άρη μέχρι το φιλικό με την ΑΕΚ, ενώ όντας γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του, αναγφέρθηκε στην πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το ότι ζήτησε ο Άρης να φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο Πανοράματος είπε:

Ο Γιώργος Κολτσίδας ήρθε και μου το ζήτησε για μία εβδομάδα περίπου όσο γίνονται μεγάλα έργα γιατί είναι σημαντικό να γίνονται έργα στο Ρύσιο και στο Βικελίδης. Κακά τα ψέματα όταν έχεις παίκτες που μπορούν να ξετυλίξουν το ταλέντο τους είναι αμαρτία να έχεις γήπεδο χωράφι. Γι’αυτήν την εβδομάδα και πριν συνεχιστεί η προετοιμασία για την Ολλανδία να τους βοηθήσουμε εδώ. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι σε καμία ομάδα. Επομένως, αυτή την εβδομάδα θα προπονηθούν οι παίκτες εδώ στο γήπεδο στο Πανόραμα και θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε και λίγο από κοντά.

Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών. Προφανώς τις ήξεραν και οι παράγοντες του Άρη και απευθύνθηκαν σε εμάς και συνεννοηθήκαμε για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ώστε να συνεχίσουν ομαλά την προετοιμασία.

Για τον Άρη είπε:

Βλέπω ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να την στηρίξουμε όλοι με κάθε τρόπο. Δίνεται ένα όραμα στους οπαδούς γιατί κακά τα ψέματα είμαστε πικραμένοι και στεναχωρημένοι όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι η ομάδα να μπορέσει και να σταθεί στα πόδια της. Τα συζητάμε αυτά με τον κ. Χρυσόγονο γιατί ο Άρης αγκαλιάζει μία μεγάλη μερίδα κόσμου. Με την επάνοδο και με την κινητικότητα στις μεταγραφές νομίζω ότι δίνεται η δυνατότητα να υπάρχει υγεία στην ομάδα.

Βλέποντας τις μεταγραφές και την φιλοσοφία του προπονητή θα ήθελα να είναι μία ομάδα που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να πηγαίνεις και να μη κουράζονται τα ματάκια μας και μαζί με αυτό να το συνδυάσει και με καλά αποτελέσματα. Οι αποστάσεις έχουν μειωθεί με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει ακόμα και μία θέση στην Ευρώπη. Όλα αυτά θα γίνουν αν όλοι αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και μην αρχίσουν τις μιζέριες του παρελθόντος.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Δείχνει ότι ο προπονητής πατάει καλά και ότι ξέρει αυτά που πρέπει να κάνει. Πιστεύω ότι οι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και μακάρι να βγω αληθινός.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Εκεί δεν ξέρω έχω ένα μούδιασμα ενώ η διοίκηση δείχνει ότι θέλει να είναι σοβαρή. Το πιο βασικό που μπορεί να το καταλάβει ο καθένας είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά και αρχίζουν τα πολύ μεγάλα προβλήματα. Δυσκολευόμαστε να προχωρήσουμε σε μεταγραφές και φοβάμαι ότι θα χάσουμε τις ευκαιρίες. Πληρώνουμε τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να υπάρξουν χρήματα ώστε να γίνουν μεταγραφές και μια καλή πορεία. Ο ιστορικός Άρης δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί πέρα.

Για την προπόνηση της ομάδας είπε:

Η ομάδα θα προπονηθεί σε φυσικό χορτάρι στον λόφο της Ανάληψης το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα αποδυτήρια ανακαινίστηκαν πριν από δύο χρόνια με την πολύτιμη βοήθεια της περιφέρειας του κ. Τζιτζικώστα και της Βούλας Πατουλίδου από ένα πρόγραμμα. Είναι πραγματικά εξαιρετικά. Τα παιδιά θα εξυπηρετηθούν.

To Top