Καϊτεζίδης: “Θα συναντηθώ με Γιώτα, αλλά δεν υπάρχουν εκτάσεις! Ποιο αθλητικό κέντρο;”

Μπορεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας, να αναφέρθηκε στο θέμα της κατασκευής εμπορικού-αθλητικού κέντρου, φωτογραφίζοντας την συνάντηση με τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, όμως ο επανεκλεγείς δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα…

«Η αλήθεια είναι πως επικοινωνήσαμε προχθές με τον κύριο Γιώτα, ο οποίος μου ζήτησε ένα ραντεβού για τα θέματα του Άρη, το οποίο ασφαλώς και δεν του αρνήθηκα. Τα αρειανά μου αισθήματα είναι γνωστά, αλλά δήμαρχος δεν εκλέγομαι βάσει των οπαδικών μου προτιμήσεων” είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογραμμίζοντας ακόμη:

“Πραγματικά εξεπλάγην διαβάζοντας και μαθαίνοντας πως διαδίδεται ότι ο Άρης προτίθεται να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο στην περιοχή Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως δεν υπάρχει τέτοιος χώρος στο Πανόραμα, καθώς όλες οι εκτάσεις πλην των δομημένων, είναι δασικές και αναδασωτέες”.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: “Πλην αυτού φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Γιώτας εκπροσωπεί έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης, αλλά δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα, ερήμην του συνομιλητή. Φαντάζομαι πως το ραντεβού μας, θα είναι καθαρά εθιμοτυπικό γιατί αν υπάρχουν τέτοιες λογικές, καταλαβαίνει κανείς πως δημιουργούνται σενάρια και προσδοκίες, χωρίς να υπάρχει τίποτα το ρεαλιστικό.

Να σημειώσω επίσης πως πρόσφατα, είχα δεχθεί έμμεση κουβέντα από τους ανθρώπους του κυρίου Σαββίδη, όμως είχα εξηγήσει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα και η κουβέντα έμεινε εκεί, χωρίς να λάβει τόση δημοσιότητα. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα που ένα απλό ραντεβού που έκλεισα, συνδέθηκε με τέτοια μυθοπλασία».

To Top