ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καϊτεζίδης: «Υποδεχόμαστε με χαρά το πρότζεκτ του γηπέδου»

Οι δηλώσεις του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνατίου Καϊτεζίδη:

«Είναι από τις ευτυχείς συγκυρίες για την πόλη, καθώς όλοι οι φορείς και οι εκπρόσωποι της ομάδας του Άρη συμφωνούμε. Στην σκοπιμότητα κατασκευής σύγχρονων υποδομών για την πόλη και τον Άρη. Συμφωνούμε και στην μεθοδολογία και στους ρόλους. Την πρωτοβουλία έχει ο Περιφερειάρχης. Τον ευχαριστώ πολύ, καθώς συντονίζει τα βήματα και την αρμοδιότητα όλων.

Στην περιοχή υποδεχόμαστε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Αναβαθμίζει μια περιοχή που ήθελε να αναβαθμιστεί. Χαίρομαι που στον δήμο εκτελούνται 2 έργα. Το ένα στο Φίλυρο και το άλλο με το σύγχρονο ευρωπαϊκό γήπεδο για την ιστρική ομάδα του Άρη. Θα γίνει πάρκο αναψυχης – εμπορικό. Που συμβαδίζει με την ανάπλαση του δήμου.

Ο Δήμος έχει ήδη ολοκληρώσει το πολεοδομικό του σχέδιο και με την βοήθεια της Περιφέρειας θα προχωρήσουμε και την πράξη εφαρμογής. Ώστε όλα να είναι έτοιμα για αυτό το πρότζεκτ. Ένα τεράστιο πρότζεκτ για τον Άρη, την περιφέρεια και την Θεσσαλονίκη. Εγώ κι ο Δήμος θα συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα ώστε να είναι όλα έτοιμ και να το χαρεί όλη η Ελλάδα».

To Top