ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καϊτετζίδης: «Αναγεννήθηκε ο Άρης με Καρυπίδη! Ελπίζουμε για εξαιρετική πορεία φέτος»

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης (γνωστός για την αγάπη του για τον Άρη), μίλησε για το φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε σήμερα στο Πανόραμα, με την συμμετοχή και των βετεράνων του Άρη, για τη φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων Άρη, για τον Καρυπίδη καθώς και για την ομάδα μπάσκετ. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 :

Για το τουρνουά στο Πανόραμα που συμμετέχει Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και ΑΕΛ:

«Στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο οργανώνεται ένα τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για καλό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα πάνε για να υποστηριχθεί η προσπάθεια για τα ορφανά παιδιά στο παιδικό χωριό του Φιλύρου. Θα συμμετέχουν παλαίμαχοι του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της Λάρισας.

Ο Μπακούρας δεν έβαλε βέβαια τον Άρη με τον ΠΑΟΚ για να παίξουν στον τελικό (σ.σ. γέλια). Θα παίξει ο Άρης με τον Λάρισα και ο ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Πάνω απ’ όλα θα φωτογραφηθούμε, θα περάσουμε καλά. Οι ενδεκάδες δεν έγιναν γνωστές, αλλά πιστεύω θα γεμίσει με θρύλους του ποδοσφαίρου.

Και το τελευταίο ευρώ θα πάει στο παιδικό χωριό».

Για όταν φιλοξενήθηκε η ομάδα του Πάκο Ερέρα στο προπονητικό κέντρο του Πανοράματος:

«Βέβαια, είχε έρθει εδώ η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είχα γνωρίσει και τα παιδιά, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Η χρονιά κύλησε πολύ ωραία. Όλα ήταν καλά».

Για το αν πρέπει να κάνει πάλι προπόνηση εκεί ο Άρης μιας που ήταν το τυχερό:

«(Σ.σ. γέλια). Χαρά μας. Εμείς τα έχουμε τα γήπεδα σε κάθε ομάδα της Θεσσαλονίκης, όταν είναι ο Άρης ακόμα περισσότερο. Ας δέσει η ομάδα, βλέπω γίνονται καλές και στοχευμένες κινήσεις, μακάρι όλα να πάνε καλά και η Θεσσαλονίκη να δυναμώσει περισσότερο. Και ο Ηρακλής να ανέβει.

Στενοχωριέμαι. Γιατί στη παλιά γενιά οι φίλαθλοι ανεξαρτήτου ομάδας πήγαιναν σε όλα τα γήπεδα. Τώρα αποκλείονται οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Αν γίνει βέβαια στην καλύτερη περίπτωση το γήπεδο… καίγεται, ανατινάζεται, πυροβολούνται μεταξύ τους. Είναι κωμικοτραγικά πράγματα. Τότε υπήρχε καζούρα, ήταν χαρά για την πόλη και την επόμενη μέρα ήμασταν όλοι μαζί. Τώρα χωρίζεται η πόλη. Στενοχωριέται ο κάθε υγιής φίλαθλος».

Για τον κόσμο του Άρη πέρυσι:

«Πήγα σε αρκετά παιχνίδια. Αναγεννήθηκε η ομάδα, υπάρχει όραμα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Ο Άρης κατά γενική ομολογία έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Ακόμα και όταν έχανε. Με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε, με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά. Σε λίγα ματς δεν απέδωσε. Αν πετύχουν οι μεταγραφές θα κάνει εξαιρετική πορεία. Προς αυτήν την κατεύθυνση πηγαίνει η ομάδα, έχει σοβαρό προπονητή».

Για τις εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Δεν γίνεται να παίζεις πρώτη κατηγορία και Ευρώπη και να έχει γήπεδο «χωράφι». Αδικεί και τους ποδοσφαιριστές και το ταλέντο τους. Γίνονται πολύ σοβαρές προσπάθειες. Χρειαζόμαστε γήπεδα με υποδομές. Πηγαίνουμε έξω, ζηλεύουμε και ερχόμαστε εδώ μετά και βλέπουμε γήπεδα του προηγούμενου αιώνα. Δεν αξίζει. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Το γήπεδο θα γίνει πολύ ωραίο».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Καρυπίδη:

«Ειδικότερη γνωριμία δεν έχουμε. Τον γνωρίζω κοινωνικά. Έχουμε βρεθεί καμιά δύο φορές, ανταλλάξαμε απόψεις «στο πόδι». Έδωσε όραμα στην ομάδα. Οι επιλογές βγαίνουν. Πρέπει να του το πιστώσουμε».

Για το μπάσκετ:

«Το μπάσκετ ήταν στην κορυφή. Δεν θα έλεγα ότι είναι αγωνιστικά τα θέματα. Είναι οικονομικά. Από κει έρχονται και τα αγωνιστικά θέματα. Ανασφάλεια στους παίκτες, θολό τοπίο. Πιστεύω οι ισχυροί άνδρες του Άρη να βοηθήσουν. Ακόμα καλύτερα ένας μεγάλος επενδυτής. Είναι το καμάρι του Συλλόγου. Είναι κρίμα να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Είναι κρίμα άγνωστες ομάδες να φεύγουν με νίκη από το Παλέ ντε Σπορ. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να γίνει ξανά η ομάδα όπως ήταν».

Σχόλια
To Top