ΚΕΔ: Κλειστό διετές το συμβόλαιο του Μπένετ, στο χέρι του εάν θα συνεχίσει ή όχι

Η UEFA έχει δώσει το ΟΚ της για να παραμείνει ο Μπένετ και το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ περιλαμβάνει την παρουσία του ως αρχιδιαιτητής για έναν ακόμα χρόνο.
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ είχε μία χρονιά όπου από την ΕΠΟ δείχνουν ευχαριστημένοι μαζί του αλλά κα που παράλληλα αμφισβητήθηκε έντονα και βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό. Γενικότερα δεν ήταν μία εύκολη χρονιά για εκείνον και ενώ είχε και τις στιγμές του με λανθασμένους χειρισμούς – και – σε θέματα ορισμών.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δείχνει να λειτουργεί με πλάνο για την ερχόμενη σεζόν που θα περιλαμβάνει Έλληνες διαιτητές και ξένους στο VAR. Το συμβόλαιό του Μπένετ είναι διάρκειας 2 ετών και κλειστό, κάτι που σημαίνει ότι είναι στο χέρι του το εάν θα μείνει ή όχι και για την επόμενη περίοδο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έδειξε πάντως διάθεση να συνεχίσει στη θέση του. Φαίνεται δηλαδή πως επιζητά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και ενώ η UEFA – που βέβαια δεν δίνει πλέον χρήματα για τον αρχιδιαιτητή – έχει δώσει το ΟΚ στην ελληνική Ομοσπονδία για τον συγκεκριμένο αρχιδιαιτητή μετά το πέρας της τρέχουσας χρονιάς. Στον τελικό του Novibet Κυπέλλου πάντως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχει βρεθεί ξένος διαιτητής (για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαϊου).

To Top